Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie. Cum arată familia extinsă a fostului politician

Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie. Cum arată familia extinsă a fostului politician

GALERIE FOTO (8) Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie

Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie. Fostul politician, în vârstă de 70 de ani, a sărbătorit 36 de ani de căsătorie cu Dana, femeia care i-a dăruit doi băieți. Adrian Năstase a avut câteva relații serioase în tinerețe, dar soția sa este femeia care l-a împlinit. Ce se întâmplă cu cei doi acum?

Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie. Cum arată familia extinsă a fostului politician

Ce se întâmplă cu Adrian și Dana Năstase după 36 de ani de căsătorie. Fostul politician se poate declara un bărbat împlinit. La 70 de ani, Adrian Năstase are alături o familie minunată și împlinită. Recent, fostul politician și soția sa, Dana, au împlinit 36 de ani de căsătorie, sărbătorind marele eveniment. Deși a avut mai multe relații în tinerețe și a mai fost căsătorit, împlinirea a cunoscut-o lângă Dana, pe care a cunoscut-o în facultate. “Ieri am sărbătorit 36 de ani de căsnicie. Avem deja o „tradiţie”. Pe 31 iulie, împreună cu Andrei, Bianca, Mihnea şi Corina ne adunăm în familie pentru a ne aminti…”, a mărturisit fostul premier.

Adrian si Dana Nastase

Adrian Năstase a devenit bunic, după ce fiul său cel mare, i-a dăruit doi nepoți superbi, Nicolas și Filip-Maria, doi băieți minunați. În 2014, Adrian Năstase a fost eliberat din închispare, după dopă două condamnări și după 500 de zile de stat în penitenciar. Fostului premier nu îi mai este permis să mai fie președinte de partid sau să fie ales în funcții publice până în anul 2022. Într-un interviu, Adrian Năstase a declarat că în prezent se ocupă de casă, iar noua sa ocupație este grădinăritul. De asemenea, politicianul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde dezbate diferite subiecte politice.

Cum s-a cunoscut Adrian Năstase cu Dana

În urmă cu ceva timp, Adrian Năstase vorbea despre începutul poveștii de dragoste cu soția sa, Dana. Aceasta a fost alături de el în cele mai dificile momente din viața sa, dar iubirea lor a reușit să treacă peste toate încercările. „Ne-am întâlnit la o prietenă. Așa a început o relație care a fost extrem de specială. Eu am invitat-o la mine acasă și i-am pus muzica mea preferată, Wagner, și ea a încercat să reziste. Nu i-a fost foarte ușor. S-a construit extraordinat. Și, iată, acum, după 35 de ani, nu pot să-mi închipui să stau fără ea. De-a lungul timpului am apreciat-o pentru fermitatea opiniilor”, spunea Adrian Năstase.

Fostul politician a declarat că în perioada în care a cunoscut-o pe Dana, aceasta era colegă cu Vadim Tudor. „Ea era studentă la Filozofie, era colegă cu Vadim (n.red Corneliu Vadim Tudor), care era student în vremea aceea. Facultatea de Drept (n.red acolo unde era student Adrian Năstase) era la parter, la etaj studiau cei de la Filozofie. A fost o perioadă mai specială”, a povestit Adrian Năstase.

Năstase a primit o condamnare de patru ani de închisoare în dosarul ”Zambaccian”, iar pedepsa a fost dispusă pentru că, în perioada 2002-2004, când a fost premierul României, ar fi primit foloase necuvenite în valoare de aproape 63.000 de euro. Acestea reprezentau contravaloarea unor bunuri importante din China și cheltuielile aferente acestor importuri, dar și contravaloarea unor lucrări efectuate la imobilele lui din localitatea prahoveană Cornu și din București. Fostul prim-ministru a fost condamnat la un an și șase luni în dosarul ”Trofeul calității”, fiind acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: