Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Adrian Năstase se căsătorește! Cum arată cea care l-a cucerit

Fiul lui Adrian Năstase se căsătorește! Cum arată cea care l-a cucerit

Adrian Nastase si fiul său cel mic, Mihnea

În vara acestui an, va avea loc nunta fiului lui Adrian Năstase, Mihnea, cu o tânără pe nume Corina Corolevschi. Evenimentul va fi unul grandios, cu o locație și invitați aparte. Iată cum arată cea care i-a cucerit inima fiului fostului premier al României!

Fiul lui Adrian Năstase se căsătorește! Cum arată cea care l-a cucerit

Mihnea Năstase (27 ani) , fiul cel mic al lui Adrian Năstase, se va căsători în acest an. Aleasa inimii este Corina Corolevschi ( 31 ani), căreia i se mai spune și ”Prințesa Constanței”. Corina este campioană balcanică și națională la atletism și provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este un prosper om de afaceri de la malul mării, cu business-uri în domenii precum: turism, exportul de cherestea sau reparații navale.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi sunt împreună de aproape șase ani. Mihnea Năstase, care este consilier politic la Delegaţia Socialistă din Parlamentul European, își va aduce în acest an aleasa inimii în fața altarului. Totul se va întâmpla în august, la Clubul Diplomaților din Capitală. Până atunci mai este scurt timp, iar mirii se grăbesc în ceea ce privește punerea la punct a ultimelor detalii. Potrivit cancan.ro, Mihnea Năstase și Corina Coroleveschi vor avea apariții spectaculoase în ziua nunții.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, colegi pe scena politică și în afaceri

Fiul lui Adrian Năstase și partenera sa, Corina sunt nu doar viitori soți, ci și colegi în Parlamentul European. Drept urmare, ambii iau parte la reuniuni, în cadrul cărora se îmbracă în pas cu moda, atrăgând toate privirile celorlați oficiali. Cei doi optează pentru ținute de la cele mai mari case de modă din lume. De asemenea, mirii sunt și parteneri de afaceri. Au un camping modern pe plaja de la Corbu. Mai exact, tinerii sunt co-acționari pentru două firme, așa cum a fost împărțită afacerea.

Fiul lui Adrian Năstase şi iubita sa veghează, din Parlamentul European, la bunăstarea României - FOTO

Ce salariu are Mihnea Năstase în Parlamentul European

În ceea ce privește funcția de consilier din PE, Mihnea Năstase a primit-o de la eurodeputatul PSD Cătălin Ivan. Din această postură, Mihnea ar primi lunar, 1.619 euro, dar și alte beneficii. Dacă este asistent acreditat, el poate primi și sume suplimentare din bugetul europarlamentarului. Mihnea Daniel Nastase a studiat cel mai mult în afară. A terminat liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: