Redactia.ro
Home » Sport » Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep? Sportiva a primit o veste groaznică

Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep? Sportiva a primit o veste groaznică

Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep_

Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep? Pandemia de coronavirus a afectat multe domenii de afaceri, iar unii patroni se descurcă greu pentru a-și salva business-ul. În aceeași situație se află și afacerea Simonei Halep, care se pare că are probleme mari.

Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep? Sportiva a primit o veste groaznică

Ce se întâmplă cu afacerea Simonei Halep? Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep are probleme mari cu afacerea sa. Simo a câștigat 37 milioane de dolari din tenis și a ales să investească banii în imobiliate alături de familia sa. Unul dintre cele mai importante proiecte ale familiei Halep este un cartier de blocuri de locuințe ridicate în zona Mamaia Nord, aprope de plajă. Deși aceasta mergea foarte bine în perioada în care nu erau probleme epidemiologice, în prezent aceasta nu se află în cea mai bună soluție. Firma lui Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, raporta la sfârșitul anului 2019 datorii de peste 15 milioane de lei, la o cifră de afaceri în scădere față de anul anterior. Acest lucru înseamnă că afacerea familiei Simonei Halep a mers destul de rău, chiar dacă profitul a crescut cât de cât. Firma a declarat că are în conturi 376.164 de lei și datorii de recuperat în valoare de 398.161 lei.

Activele afacerii abia dacă se apropie de 15 milioane de lei, iar acest lucru înseamnă că în cazul în care vor vinde tot, firma nu a putea să-și acopere datoriile pe deplin. Fratele Simonei Halep, Nicolae a avut în 2019 cinci angajați. Cu toate astea, Simona Halep nu are de gând să renunțe la imobiliare. Sportiva vrea să ridice o clinică privată și un hotel la Constanța. Cu câțiva ani în urmă, Halep a mai cumpărat un hotel în Poiana Brașov, având și o vilă în cartierul Primăverii și câteva apartamente în zona Nordului din Capitală.

Simona Halep, criticată după ce s-a vaccinat anti-COVID19

SImona Halep a luat decizia de a se vaccina împotriva coronavirusului, dar a devenit ținta criticilor internauților de pe rețelele de socializare. Marea majoritatea a criticilor au venit ca urmare a deciziei sportivei de a purta un tricou negru, fără mâneci. „Maiou negru… Voi chiar mai credeți în coincidențe?!? Ne conduc din umbră și noi stăm ca OILE”, ” SERINGA CU AC RETRACTABIL! DE AIA A ÎMBRACAT CULOAREA NEAGRĂ! CEI CU NEGRU AU TRATAȚII DIFERITE CU ACE RETRACTABILE, CEILALȚI MORGA SI 666 DE LA VACCINURILE ,, MINUNE ” !!!”,” A luat banii frumoși să ducă lumea in eroare.”, ” Bravo Simona, cât ai primit, să-ți faci vaccinul asta cu vitamina C, sa te ajute sa nu ruginești. Ai grija ca oamenii nu-s proști. Aici se vad oamenii corupți ca tine, oamenii care se vând pentru o mana de bani…Scursuri….”, au fost doar cateva dintre comentariile aduse la adresa sportivei.

Miercuri, Simona Halep a mers la Institutul Național „Cantacuzino”, unde a fost imunizată împotriva virusului din China. La ieșirea din centrul de vaccinare, Halep a făcut declarații și a spus că speră ca tot mai multe persoane să se imunizeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: