Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu? La cine a ajuns

Ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu? La cine a ajuns

GALERIE FOTO (2)

Ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu? În urma decesului lui Dinu Patriciu a rămas un scandal imens pe moștenirea miliardarului. Cele două fiice ale sale se judecă pe această teamă cu fosta soție a lui Dinu Patriciu, dar și fosta amantă. Una dintre cele două fete, Maria, a reușit să răstoarne verdictul dat de judecători.

Ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu? La cine a ajuns?

Ce se întâmplă cu averea lui Dinu Patriciu? Moartea lui Dinu Patriciu a lăsat în urmă nu doar durere, ci și o luptă continuă pentru moștenirea sa. Una dintre fiicele sale, Maria Patriciu, a reușit să obțină din partea instanței rejudecarea dosarului în care-și cere partea cuvenită din bunurile tatălui. Timp de cinci ani s-a luptat pentru acest lucru, informează Spynews.

„Admite recursurile. Casează în tot decizia civilă recurată şi, în rejudecare: Admite apelul principal formulat de apelanta pârâtă Patriciu Maria împotriva sentinţei civile nr. …/17.11.2016 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr. …. Anulează sentinţa civilă apelată şi trimite cauza primei instanţe pentru soluţionare pe fond. (…) Irevocabilă”, au decis magistrații.

Fiicele lui Dinu Patriciu, în conflict cu mama vitregă

Fiicele lui Dinu Patriciu, Ana și Maria Patriciu sunt în conflict cu fosta soție a miliardarului, Dana Patriciu. Femeia încearcă de trei ani să le execute silit pe acestea, dar și mama lor. Și ele, la rândul lor, au contestat de fiecare dată decizia de executare silită. Mai mult, ultima soție a lui Dinu Patriciu mai are o problemă. Dana Patriciu este chemată să dea explicații judecătorilor după ce  o instituţie bancară a obţinut executarea silită a moştenirii, în scopul recupării unor datorii cu sume majore.

Fetele lui Dinu Patriciu: ce trebuie să facă pentru a moşteni averea de două miliarde de

Foto: Ana și Maria Patriciu, fiicele lui Dinu Patriciu

Amanta lui Dinu Patriciu, fără nicio grijă

Din tot acest conflict, amanta lui Dinu Patriciu este cea mai liniștită. Înainte de a-și da ultima suflare, Dinu Patriciu i-a lăsat Melaniei Chen o firmă de sute de milioane şi tablouri în valoare de două milioane de euro.  De altfel, Melaniei Chen, Dinu Patriciu i-a lăsat și 12,5% din averea lui (estimată la peste un miliard de euro) ”ca semn de mulţumire pentru sprijinul moral şi uman pe care mi l-a acordat în ultima perioada a vieţii mele”.

Dinu Patriciu a murit pe 19 august 2014, la Londra, din cauza unei infecții pulmonare. Decesul său a survenit la câteva zile după ziua de naștere. Pe data data de 3 august 2014, a împlinit 64 de ani. În ceea ce o privește pe Dana Patriciu, ea a cerut partajarea averii lui Dinu Patriciu, în decembrie 2012, estimată atunci la 2,3 miliarde de euro, după ce miliardarul a trecut printr-un transplant de ficat.

Cu ce s-a ales Dana Patriciu după moartea miliardarului! Decizie neaşteptată

Foto: Dinu și Dana Patriciu

De altfel, Dana Patriciu a cerut judecătorilor să fie numită tutorele lui Dinu Patriciu, motivând că acesta nu ar mai fi fost în toate mințile. În consecință, miliardarul a cerut divorțul, în primăvara lui 2013, dar nu a mai aflat sentința, deoarece a murit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: