Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor. Adrian Alexandrov, noi dezvăluiri despre situația fostului ministru

Ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor. Adrian Alexandrov, noi dezvăluiri despre situația fostului ministru

Ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor

Ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor. Elena udrea se află în arestul autorităților din Bulgaria, după ce ICCJ a decis ca fostul ministru să ispășească o pedeapsă de șase ani. Adrian Alexandrov a oferit noi declarații despre iubita sa.

Ce se întâmplă cu Elena Udrea în spatele gratiilor. Adrian Alexandrov, noi dezvăluiri despre situația fostului ministru

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani cu executare, în dosarul Gala bute. ICCJ a decis ca aceasta să ispășească o asemenea pedeapsă, doar că la momentul la care a fost dată sentința, fostul ministru al Turismului părăsise deja România. Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, aproape de granița cu Grecia. O instanță de judecată din Sofia a decis în urmă cu o săptămână ca aceasta să fie extrădată în România, acolo unde ar urma să-și petreacă urmăritorii șase ani în spatele gratiilor.

Cu toate astea, decizia magistraților bulgari nu a fost una definitivă, iar Elena Udrea a făcut apel. Fosta politiciană are o relație de câțiva ani cu Adrian Alexandrov, iar împreună au o fetiță de trei ani, Eva Maria. De aproape o lună este închisă într-o închisoare din Buglaria, iar iubitul ei, Alexandrov a oferit noi detalii despre situația actuală a Elenei Udrea. Conform acestuia, fostul ministru trece prin momente dificile, dar el este alături de ea și o îndeamnă să rămână puternică.

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție! Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate.Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță!”, a povestit Adrian Alexandrov pentru Impact.ro.

Pe 10 mai, autoritățile din Bulgaria vor decide soarta Elenei Udrea. Aceasta va afla dacă se întoarce în România pentru a-și ispăși pedeapsa de 6 ani. Adrian Alexandrov face tot posibilul pentru ca iubita lui să aibă parte de cea mai bună apărare, angajând un avocat local din Bulgaria. „Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și pentru a încerca fata noastră să crească alăturii de ambii părinți”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, în lacrimi în sala de judecată din Bulgaria

Elena Udrea trece prin momente dificile după ce a fost condamnată de ICCJ la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Udrea este reprezentată de o avocată din Bulgaria, dar și de un avocat din România care a participat special la procesele acesteia.

La prima înfățișare, Elena Udrea a fost surprinsă lăcrimând. Se așteaptă decizia judecătorului dacă fosta politiciană va fi sau nu trimisă în țară. Inculpata poate decide să fie adusă în România, iar în cazul în care Udrea decide să nu se întoarcă în România poate cere o formă de protecție în Buglaria așa cum a procedat și în Costa Rica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: