Redactia.ro
Home » Sport » Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi! De ce au șters belgienii anunțul

Ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi! De ce au șters belgienii anunțul

ianis hagi, Genk, Rangers FC

Belgienii de la Genk au anunțat pe pagina oficială transferul lui Ianis Hagi. Ulterior, aceștia au șters postarea.

În ultima perioadă toți ochii au fost ațintiți spre Ianis Hagi. Jurnaliștii au făcut foarte multe speculații despre viitorul românului. Ieri, Genk a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Ianis Hagi. După foarte puțin timp, belgienii au șters însă postarea în care se spunea că au ajuns la un acord definitiv cu cei de la Rangers. Oficialii lui Genk au declarat potrivit BBC Sport Scotland, că deocamdată nu au fost puse la punct toate detaliile transferului. Scoțienii au o clauză specială prin care ar fi trebuit să plătească 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Potrivit celor de la Sky Sports, suma reala este însă mai mică. Aporximativ 3.400.000 de euro. Din acești bani, Viitorul va încasa 20 la sută.

„Anunţul transferului a fost scos rapid de Genk de pe site. A fost clar că făcuseră o greşeală. Rangers nu a făcut niciun anunţ pe partea ei şi nu a confirmat încă tranzacţia. Dar mutarea pusă în stand-by va fi confirmată în curând de formaţia la care Hagi a devneit deja un favorit al suporterilor”, scriu cei de la Scottish Sun.

Când se perfectează transferul românului

Se pare că Genk și Rangers poartă ultimele discuții pentru perfectarea mutării. S-a ținut cont și de dorința românului, care a vrut să rămână în Scoția, unde se simte foarte bine. De când a ajuns pe Ibrox Park, fiul lui Gheorghe Hagi a reușit 3 goluri şi două assist-uri în cele 12 meciuri jucate.

“Suntem impresionați de el și pe teren, și în afara lui. E profesionist și a învățat rapid cum vrem să jucăm. Oamenii vorbesc despre assisturile și golurile sale, însă Ianis e și foarte inteligent tactic. În plus, atitudinea lui, cât muncește, totul ne place la el”, spunea antrenorul celor de la Rangers FC, Steven Gerrard.

Campionatul în Scoția a fost suspendat pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus și nu s-a mai reluat. Următorul sezon ar trebui să înceapă în luna august.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: