Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel. Cei doi fii ai actorului au luat o decizie dureroasă: «Nu-i prea bine»

Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel. Cei doi fii ai actorului au luat o decizie dureroasă: «Nu-i prea bine»

alexandru arsinel si marilena

Problemele se țin lanț în familia regretatului Alexandru Arșinel. Soția actorului se simte din ce în ce mai rău, iar cei doi fii ai săi au fost nevoiți să ia o decizie dureroasă. Iată ce se întâmplă în aceste momente cu Marilena Arșinel.

Ce se întâmplă cu văduva lui Alexandru Arșinel. Decizia pe care au luat-o cei doi fii ai actorului

După moartea actorului, starea de sănătate a soției lui Alexandru Arșinel s-a deteriorat progresiv. Pentru a-i asigura mamei lor un mediu potrivit și îngrijiri adecvate, cei doi fii, Cristian și Bogdan, au decis să o interneze într-un azil de lux. Acolo, Marilena Arșinel beneficiază de toate tratamentele necesare, inclusiv îngrijirea unei infirmiere, deoarece este imobilizată într-un scaun cu rotile.

Cristian și Bogdan, cei doi fii ai lor, au fost nevoiță să caute cea mai potrivită soluție pentru mama lor, care necesită supraveghere permanentă. Drept urmare, ei au hotărât să o aducă într-un azil de lux, care oferă și servicii medicale, astfel încât să primească îngrijire adecvată și tratamentele necesare. Cel care a oferit amănunte despre starea de sănătate a Marilei a fost Cristian. El a subliniat că mama lui nu se simte prea bine și că nu mai locuiește acasă pentru că starea de sănătate nu-i mai permitea să fie nesupravegheată.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian, conform Cancan.

Soția regretatului Alexandru Arșinel a suferit un accident banal în anul 2016 atunci când a căzut pe scări la grădinița la care mersese pentru a-și lua nepotul. S-a rănit cât se poate de serios și astfel a ajuns să depindă de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Actorul a fost cel care a îngrijit-o așa cum a știut mai bine. De alfel, cu puțin timp înainte de a muri, Alexandru Arșinel dezvăluia care era cea mai aprigă dorință a sa. Nu avea legătura cu propria persoană, ci cu femeia pe care a iubit-o mai mult de cinci decenii și pe care a considerat-o marea iubire a vieții sale.

Cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel nu s-a împlinit vreodată

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi”, povestea actorul, cu lacrimi în ochi, în cadrul unei emisiuni televizate.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde se afla internat încă din data de 15 septembrie. Fusese internat pentru tratarea unor leziuni de decubit, însă se pare că în ultima perioadă a vieții sale se confruntase cu mai multe probleme de sănătate. În urma sa au rămas nenumărate numere de comedie remarcabile, Arșinel reușind să ajungă la inima publicului prin momentele de umor realizate alături de regretata actriță Stela Popescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: