Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă dacă încălzești alimentele la cuptorul cu microunde, de fapt. E dăunător sau nu pentru sănătate?

Ce se întâmplă dacă încălzești alimentele la cuptorul cu microunde, de fapt. E dăunător sau nu pentru sănătate?

Ce se întâmplă dacă încălzești alimentele la cuptorul cu microunde, de fapt

Iată ce se întâmplă dacă încălzești alimentele la cuptorul cu microunde, de fapt. Unii sunt de părere că nu e sănătos să faci asta, alții nu văd nicio problemă dacă faci asta doar din când în când. Iată care ar fi adevărul, de fapt.

Ce se întâmplă dacă încălzești alimentele la cuptorul cu microunde, de fapt. E dăunător sau nu pentru sănătate?

Autoritățile de reglementare în domeniul alimentației din SUA consideră că procesul de încălzire a mâncării în cuptorul cu microunde nu este dăunător pentru sănătate.

„Cuptorul cu microunde poate fi folosit în siguranță pentru încălzirea alimentelor, întrucât acesta nu emite radiații periculoase și nu face alimentele radioactive. Microundele, precum undele radio, sunt un tip de ‘radiație neionizantă’, ceea ce înseamnă că nu au suficientă energie pentru a scoate electronii din atomi, conform U. S. Food and Drug Administration. Prin urmare, ‘nu se consideră că microundele pot deteriora ADN-ul din interiorul celulelor’, potrivit Societății Americane de Cancer”, a spus Cristina Cornoiu, medic specialist medicină de familie.

De ce să pui un castron cu suc de lămâie în cuptorul cu microunde

Lămâile sunt nelipsite din bucătăria fiecăruia dintre noi. Ele sunt utile în prepararea salatelor, a ceaiurilior și a glazurilor pentru prăjituri, însă puțini ar fi bănuit că ele pot fi eficiente și în îndepărtarea petelor și a mirosului neplăcut din cuptorul cu microunde. Iată cum poți scăpa de petele din cuptor, în câțiva pași simpli, cu ajutorul a doar două ingrediente pe care, cu siguranță, le ai la îndemână.

Sucul de lămâie are capacitatea de a elimina petele și mirosul neplăcut care se instalează în cuptorul cu microunde odată cu trecerea timpului. Pentru a curăța în profunzime cuptorul vei avea nevoie de doar două ingrediente: lămâie și bicarbonat de sodiu. Stoarce sucul lămâilor într-un castron, poți lăsa în recipient și coaja. Continuarea o puteți citi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: