Iată ce se întâmplă dacă torni apă fierbinte peste varza din pungă. Trucul îți va ușura viața. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi și un filmuleț video care îți arată exact ce se întâmplă.
Ce se întâmplă dacă torni apă fierbinte peste varza din pungă. Trucul îți va ușura viața
Potrivit canalului de Youtube SavurosTV, aveți nevoie de câteva ingrediente. Iată și pașii pe care trebuie să îi respectați ca să vă iasă totul ca la carte. Potrivit sursei, trucul îți va ușura viața.
Ingrediente:
varză – 1 kg
apă fierbinte – 1,5 l
Lăsați pentru 20 de minute.
carne tocată – 400 g
orez prefiert – 100 g
ardei gras – 100 g
roșii – 100 g
pesmet – 20 g
ou – 1 ou
sare – 7 g
piper negru – 5 g
cașcaval – 120 g
LA CUPTOR 200 °C/30 MIN
Cum prepară Anna Lesko sarmale de post. Pregătește atât foile de varză, cât și umplutura. Ce ingrediente folosește
Anna Lesko e o cântăreață foarte apreciată, originară din Republica Moldova, așa că nu avea cum să nu fie pricepută și în bucătărie. Ea a început o serie de postări pe canalul ei de Youtube în care arată cum pregătește cele mai gustoase feluri de mâncare, printre care și sarmale de post.
Iată cum pregătește aceasta foile de varză, umplutura, dar și ce condimente adaugă pentru a da gust preparatului.
Ingrediente pentru sarmale de post făcute de Anna Lesko.
- 1 varză proaspătă/varză murată
- 350 de grame orez
- 4-5 morcovi
- 3-4 cepe
- 2 dovlecei
- 2 legătură de mărar
- 2 legătură de pătrunjel
- 1 l de suc de roșii
- sare
- piper
Anna Lesko a prezentat toate ingredientele, menționând că a spălat orezul în 5-6 ape, iar ulterior a turnat peste el apă fiartă. De asemenea, a folosit varză nouă, pe care a opărit-o 10 minute. După ce a tăiat legumele, le-a pus la călit într-o tigaie, iar apoi le-a adăugat în bolul cu orez, pe care l-a asezonat cu multă verdeață. Continuarea o puteți citi aici.