Redactia.ro
Home » Știri » Ce se întâmplă în aceste momente cu Ecaterina, fiica de 12 ani a preotului Nicolae Dima. Acesta așteaptă ajutorul Divinității

Ce se întâmplă în aceste momente cu Ecaterina, fiica de 12 ani a preotului Nicolae Dima. Acesta așteaptă ajutorul Divinității

Ecaterina, fiica de 12 ani a preotului Nicolae Dima, trece prin momente delicate după ce a fost operată pe creier la sfârșitul anului trecut. Tatăl fetei spune că așteaptă ajutorul Divinității pentru ca aceasta să revină la o viață normală. În ce stare se află acum Ecaterina!

Ecaterina a ieșit din comă, dar nu e conștientă

Micuța Ecaterina a trecut printr-o încercare tare grea la sfârșitul anului trecut, având nevoie de o intervenție pe creier. Imediat după operația suferită în Germania, fata a căzut în comă, iar medicii erau rezervați în privința șanselor ei de recuperare. O minune a făcut ca ea să iasă din comă, dar starea ei de sănătate e departe de a fi bună. În aceste momente, fata este inconștientă și rareori răspunde la stimulii externi.

Cu toate acestea, tatăl fetei, preotul Nicolae Dima este fericit să vadă orice mică evoluție din partea ei. ”Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! Ecaterina este o luptătoare, ne dă niște lecții extraordinare de tenacitate și de rezistență, mie, soției mele, medicilor și terapeuților care o îngrijesc.

De când suntem la această clinică de lângă Dresda, Ecaterina a făcut pași foarte mari. După stabilizare, s-a pus problema recuperării contactului cu realitatea, a recuperării stării conștiente”, a transmis părintele Dima

Preotul crede că fiica sa își va reveni complet

Părintele Dima spune că fiica lui este puternică și va depăși acest hop: ”Tehnic vorbind, Ecaterina a ieșit din comă, dar ea nu este conștientă de ceea ce este în jurul său. Încetul cu încetul ea își recuperează simțurile.

Auzul a fost primul recuperat, aude, recunoaște voci, ne răspunde uneori la comenzi simple, ne răspunde uneori prin mici semne și e foarte bucuroasă să asculte piesele ei muzicale favorite. I le dăm foarte puțin, pentru că, altfel, se activează emoțional foarte puternic. Lucrează terapeuții la mobilitatea corpului, la simțul tactil, se face foarte multă muzico-terapie, se face și fizioterapie, terapie cu obiecte și așa mai departe.

Copilul acesta ne dă niște lecții extraordinare. Este foarte puternică și sunt sigur că rugăciunile și gândurile bune o susțin! Vă mulțumesc din suflet!“, mai spus preotul Nicolae Dima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: