Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci roșii cu brânză! Nu te-ai fi gândit la asta

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci roșii cu brânză! Nu te-ai fi gândit la asta

Te-ai gândit vreodată ce se întâmplă în organismul tău când consumi roșii cu brânză? Acest preparat este foarte apreciat în sezonul cald. O roșie zemoasă și rece de la frigider, tăiată feliuțe și asezonată cu o bucată de telemea sunt menite să îți potolească foamea și să te revigoreze într-o zi caniculară.

Totuși, puțini sunt cei care știu de ce ar trebui să fim foarte atenți la această combinație alimentară. Descoperă în rândurile de mai jos ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci roșii cu brânză și de ce anume trebuie să ții cont atunci când optezi pentru un astfel de preparat.

Celebrul medic nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit ce se întâmplă în corpul tău atunci când alegi o astfel mâncare. Uite la ce anume trebuie să fii atent. Potrivit acesteia, deși pare o mâncare ușoară și cu puține calorii (mai ales dacă se renunță la asocierea cu pâine), există și „pericole” ascunse. Trebuie să ținem neapărat cont dacă vrem să ne controlăm greutatea corporală.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci roșii cu brânză! Nu te-ai fi gândit la asta

 

„Ce poate fi mai savuros, delicios si de sezon decât roșiile cu brânză…fără pâine, o să spuneti, ca sa nu ne îngrașăm: (Problema e că nu pâinea îngrașă (sau nu la fel de tare) precum brânza. Si când spun brânza mă refer la orice tip de brânzeturi, indiferent de cât sunt de sărate: caș si telemea proaspătă, telemea veche (maturată), mozzarella, cașcavaluri, brânza de burduf sau frământată.

Deși conține la fel de multe proteine ca si carnea si peștele, în brânzeturi avem de 3 ori mai multă grăsime. În plus, o felie de brânză de 100g o mănânci într-o clipă, la carne e mai mult de mestecat. Apropo de gramaj, porția corectă de brânză e de 70g, adică acele pachete ridicol de mici de la supermarket conțin 3 porții!!

Unde sunt vremurile în care cumpărai brânza cu calupul? Acum asist la o adevarată conspirație a producătorilor. arcă si-au propus cu toții sa ne învețe ce înseamna porția corectă! O felie mare cât palma si groasă de un deget are DOAR 200g si e prețios pusă intr-un pachet individual tras in vid. Deja când găsești pachete de jumatate de kilogram se numește desfrâu:)

E spre binele nostru, credeți-mă! E ușor sa mănânci prea multă brânză daca bucata e mare. Așa, cu pachetul mic, esti mai atent. Nu de alta dar brânza nu e prietena siluetei, nu e un aliment de bază, care se mănâncă cu sutele de grame. Brânza e un răsfăț, un condiment, un ingredient al mâncării. Si da, puteti mânca fără grijă roșii cu brânză, cu condiția ca roșiile sa ocupe 80% din farfuria voastră. Cu alte cuvinte puneți câteva cubulețe de brânză peste un castron de roșii. Si atenție la ulei, brânza are deja grăsimea inclusă!”, a dezvăluit Mihaela Bilic, în urmă cu ceva timp, pe contul său de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: