Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va întâmpla cu Untold și Neversea în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu

Ce se va întâmpla cu Untold și Neversea în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu

Florin Cîțu, despre ce se va intampla cu Untold și Nerversea

Mulți dintre fanii festivalurilor Untold și Neversea sunt nerăbdători să afle dacă vor avea loc în acest an. Premierul Florin Cîțu a anunțat, joi, când ar putea fi organizate cele două mari evenimente.

Ce se va întâmpla cu Untold și Nerversea în acest an. Anunțul premierului Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu speră ca Untold și Neversea să poată fi organizate în acest an. Însă, nu crede că acest lucru se va întâmpla de la 1 iunie, ci la începutul sau după luna august, potrivit Antena 3.

”Așa sper și așa vreau, dar ele nu cred că pot avea loc de la 1 iunie. Putem vorbi despre o fază ulterioară. Și când vorbim despre toate aceste evenimente mari, trebuie să ne gândim că ele nu se vor întâmplă de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”, a declarat premierul.

Florin Cîțu a mai precizat că vor fi două etape de relaxare a măsurilor, dar nu totală: o etapă de la 1 iunie și una de la 1 august.

”Promisiunea mea este că vom avea aceste soluții la timp aprobate ca să putem să începem de la 1 iunie o primă etapă de relaxare și a doua etapă de la 1 august. Toată lumea a înțeles că nu vom putea redeschide total de la 1 iunie”, a mai Florin Cîțu.

Florin Cîțu: ”Pentru 1 iunie putem vorbi deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă”

Una dintre măsurile de relaxare de la 1 iunie prevede eliminarea purtatului măștii de protecție, pe plajă.

”Cred că pentru 1 iunie putem vorbi deja de eliminarea purtatului măștii pe plajă. Am venit cu o condiție, cu o distanțare între șezlonguri, cu care industria este de acord. Cred că această condiție minimă putem deja să o anunțăm, fără mască pe plajă începând de la 1 iunie”, a declarat premierul.

Ce se întâmplă cu nunțile și botezurile

Vineri se va lua o decizie referitoare la cum se vor organiza aceste evenimente. De altfel, totul depinde și de vaccinare.

„Există un mod de a motiva populația, fiecare țară are un mod de a motiva populația. Dacă Germania e ok să aibă beneficii pentru persoanele vaccinate cred că putem să fim și noi ok.Faptul că lumea se vaccinează, cred ca e normal din punctul meu de vedere, ca o parte din restricții să fie ridicate pentru cei care se vaccinează”, a spus premierul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: