Redactia.ro
Home » Știri » Ce se va petrece cu Camilla după moartea Regelui Charles al III-lea. Totul este deja stabilit

Ce se va petrece cu Camilla după moartea Regelui Charles al III-lea. Totul este deja stabilit

regele charles

Staff-ul Regelui Charles și ale Reginei Camilla s-a pregătit, probabil, pentru diverse scenarii negre, inclusiv pentru situația în care monarhul ar deceda primul. Iată ce se va întâmpla în cazul în care regele Charles al III-lea va muri înaintea soției sale, Camilla.

Ce se va petrece cu Camilla după moartea Regelui Charles al III-lea

Deși Regele Charles a moștenit longevitatea părinților săi, cu Regina Elisabeta decedând la vârsta de 96 de ani, iar Prințul Philip la vârsta de 99 de ani în 2021, întreaga linie de succesiune se va schimba când monarhul va înceta din viață. Dacă Regele Charles ar deceda, Prințul William ar accede imediat la tron, iar Kate Middleton va fi cunoscută sub numele de regină sau regină consoartă. În ceea ce o privește pe Regina Camilla, conform Daily Mirror, titlul ei ar fi regina văduvă.

Potrivit publicației, titlul regal a fost folosit pentru prima dată de Regina Adelaide, care a murit după soțul ei, Regele William al IV-lea. Regele William a decedat în 1837, iar soția sa a trăit încă 12 ani. Toți copiii cuplului au murit în copilărie, iar coroana a fost moștenită de nepoata lui William, Regina Victoria.

Camilla va putea să decidă ce cale va urma după moartea regelui

În cazul în care Regina Camilla ar deveni văduvă, ea va fi liberă să abordeze următorul capitol al vieții sale așa cum crede că este mai bine. S-ar putea să se retragă în mod privat la Ray Mill House, casa ei de la țară, sau să își continue activitatea caritabilă în cauze importante precum sănătatea, educația, artele și sprijinirea supraviețuitorilor violurilor și agresiunilor sexuale. Totul este la alegerea sa.

Spre exemplu, bunica Regelui Charles, Regina Elisabeta, a ales să fie cunoscută sub numele de Regina Mamă după moartea soțului ei, Regele George al VI-lea, în 1952, și după aderarea fiicei lor mai mari, Elisabeta, la tron. Pe parcursul domniei Reginei Elisabeta, Regina Mamă a fost o forță și un sprijin unic, alăturându-se celorlalți membri ai familiei regale la evenimente speciale, cum ar fi Trooping the Colour și Royal Ascot, până la venerabila vârstă de 90 de ani!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: