Redactia.ro
Home » Monden » Ce sex va avea copilul Roxanei Vancea! Ultima ecografie i-a dat răspunsul mult așteptat

Ce sex va avea copilul Roxanei Vancea! Ultima ecografie i-a dat răspunsul mult așteptat

GALERIE FOTO (2) Ce sex va avea copilul Roxanei Vancea! Ultima ecografie i-a dat răspunsul mult așteptat

Roxana Vancea este în culme fericirii după ce a aflat că va fi mămică! Are doar trei luni și jumătate, însă de curând a aflat și sexul bebelușului și este tare încântată!

Ce sex va avea copilul Roxanei Vancea! Ultima ecografie i-a dat răspunsul mult așteptat

Roxana Vancea, în vârstă de 30 de ani, este însărcinată în trei luni și jumătate. Fosta matinală de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” trece prin cele mai frumoase clipe din viața ei, asta pentru că atât ea, cât și soțul ei antrenorul de fitness, Dragoș Paiu, și-au dorit acest copil.

Cei doi au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca sarcina să decurgă normal și totul să fie bine. Antrenorul de fitness a renunțat chiar și la suplimentele pe care le lua zilnic pentru ca Roxana să rămână însărcinată cât mai repede.

“Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am și aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, a declarat Roxana Vancea, la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Potrivit celei mai recente ecografii, Roxana și soțul ei, Dragoș, vor avea un băiețel. De asemenea, bruneta a mai declarat că i-a fost rău în prima lună, însă acum se simte mult mai bine și se bucură de tot ce i se întâmplă.

“După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat viitoarea mamă.

Roxana Vancea este deja mămică cu normă întreagă

Roxana Vancea s-a căsătorit și are o familie extrem de fericită și specială. Fosta asistentă Tv a emisiunii matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a căsătorit cu Dragoș Paiu, antrenor de fitness, care are un băiat din căsătoria anterioată, pe care Roxana îl iubește ca pe propriul ei copil. Pentru prima oară, Roxana Vancea a vorbit despre viața de mămică și cât de mult i s-a schimbat viața.

Ce sex va avea copilul Roxanei Vancea! Ultima ecografie i-a dat răspunsul mult așteptat

Bruneta a discutat într-un interviu despre fiul său vitreg, Milan și despre soțul său, Dragoș. Antrenoarea de fitness cu un trup de invidiat, a declarat că trăiește o perioadă frumoasă și se consideră extrem de norocoasă.

”Perioada pe care o trăiesc acum este minunată. Da, sunt fericită că sunt soție și mamă. Așa cum am mai spus, fiecare etapă are farmecul ei, trebuie să ne bucurăm de ce ne rezervă viața și să o trăim cât mai frumos. Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!”, a declarat Vancea pentru Viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: