Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfat i-a dat Chef Bontea lui Ionuț Belei înainte să câștige premiul cel mare la Chefi la Cuțite?

Ce sfat i-a dat Chef Bontea lui Ionuț Belei înainte să câștige premiul cel mare la Chefi la Cuțite?

S-a încheiat sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. Finala a fost una plina de emoție, suspans și bucurie. Marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost câștigat de Ionuț Belei, un tânăr în vârstă de 26 ani, din Suceava. Pe tot parcursul competiției culinare, mentorul său a fost chef Sorin Bontea, care i-a dat un sfat memorabil.

Ce sfat i-a dat Chef Bontea lui Ionuț Belei înainte să câștige premiul cel mare

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite a ajuns la final. Trei concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro: Roxana Benche, Maria Șandru și Ionuț Belei. Acesta din urmă a fost cel care a ajuns și câștigător. Până să se bucure de această titulatură, Ionuț Belei a avut de parcurs un drum lung, presărat cu mari emoții, dar mentorul său, Chef Sorin Bontea i-a dat un sfat extrem de motivant, încă de la începutul competiției culinare, potrivit playtech.ro.

Ionuţ Belei este câştigătorul „Chefi la cuţite“, sezonul 8

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Ionuț Belei a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că Sorin Bontea este idolul său, iar printre multiplele sfaturi pe care le-a primit de la acesta, unul l-a impulsionat cel mai mult: ”învață-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine.”

”Este idolul meu. Am primit multe sfaturi. Dar cel mai important sfat pe care l-am primit de la un mentor este acesta: învață-ți echipa să lucreze pentru tine, nu cu tine”, a declarat cu lacrimi în ochi Ionuț Belei, atunci chef Sorin Bontea a intervenit în direct, la Xtra Night Show.

Vreau să aduc bucătăria românească la un alt nivel”, a recunoscut câştigătorul „Chefi la cuţite” în emisiunea lui Capatos

Scărlătescu: ”Ionuț Belei, cel mai bun din toate sezoanele Chefi la Cuțite”

De altfel, Sorin Bontea a lăudat în cadrul emisiunii, performanța lui Ionuț Belei și a dezvăluit că chef Scărlătescu l-a catalogat pe Ionuț Belei drept cel mai bun concurent de până acum, de la Chefi la Cuțite.

”Felicitări, Ionuț, esti senzațional. A fost minunat, e născut să gătească. A fost mereu foarte bun, pe tot parcursul competiției. Ce să facă acum Ionuț, trebuie să respecte ceea ce face și să nu gătească ceva ce nu ar mânca el. Scărlătescu a spus că e cel mai bun concurent dintre cele 8 sezoane, iar Scărlătescu nu spune așa ceva. Băieții au fost foarte buni, dar el a fost mereu constant, e singurul din tot concursul.”, a spus Sorin Bontea la Antena 1.

Câştigător Chefi la Cuţite 2020. Cine e Ionuţ Belei. Băiatul are o poveste care a emoţionat pe toată lumea - Romania TV

Ionuț Belei, destin predestinat succesului

Se spune că nimeni nu pornește de sus pentru a atinge calea succesului. Acest lucru este confirmat și de destinul lui Ionuț Belei, care a fost nevoit să muncească încă de la vârsta de 14 ani, ca ospătar. La 19 ani și-a luat inima în dinți și a plecat în Germania unde a muncit la început în construcții. I-a fost foarte greu când a ajuns printre străini, deoarece condițiile de trai erau extrem de precare. Apoi, a ajuns dintr-o întâmplare, într-o bucătărie unde și-a pus bazele în arta culinară. A dobândit performanță și a reușit pas cu pas, să ajungă să lucreze cu chefi de la Michelin. Totodată, tot prin multă muncă, a reușit să ajungă câștigător al Chefi la Cuțite.

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea. Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a dezvăluit Ionuț Belei.

Castigatorul Chefi la Cutite sezonul 8. Ce ar face Ionut Georgel Belei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: