Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Ionuț Belei? Decizia luată după ce tânărul a câștigat premiul cel mare la Chefi la Cuțite

Cine este iubita lui Ionuț Belei? Decizia luată după ce tânărul a câștigat premiul cel mare la Chefi la Cuțite

Ionuț Belei este câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. Tânărul în vârstă de 26 ani se bucură de marele premiu în valoare de 30.000 de euro, alături de iubita lui, Sabina. Sabina este studentă la Cluj și de trei ani îi este alături lui Ionuț.

Cine este iubita lui Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al Chefi la Cuțite

Ionuț Belei a câștigat sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. Așadar, marele premiu în valoare de 30.000 de euro i-a revenit lui. Cea care l-a încurajat să ajungă cel mai bun este iubita lui, Sabina, o tânără studentă la Cluj. Ea îi este alături lui Ionuț de trei ani.

Sabina este din Suceava, asemeni iubitului ei, dar a ales să urmeze facultatea la Cluj. Sabina s-a bucurat foarte mult de faptul că Ionuț a câștigat competiția culinară, Chefi la Cuțite, și a ținut să-l felicite pe rețelele de socializare.”Promisiunea e promisiune! Felicitări, iubire! Sunt cea mai mândră de tine” a scris Sabina pe facebook, postând o fotografie cu ea și iubitul ei.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Sursa: Facebook

În ceea ce privește marele premiu, Ionuț Belei spune că vrea să-l investească în cariera sa și spune că vrea să se mute definitiv în țară cu Sabina, iubita lui.

Cine este iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Ce vor să facă cu marele premiu de 30.000 de euro | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România.Vreau să merg în Franța, să fac un curs renumit. (…) Doresc și tind să aduc bucătăria românească la un alt rang, pentru că și noi merităm să intrăm în cartea de la Michelin și cu siguranță avem potențial în România”, a dezvăluit Ionuț Belei.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020. Cine este marele câştigător

Ionuț Belei și drumul către succes

Ionuț Belei a avut de parcurs un drum lung până să ajungă finalist și câștigător al Chefi la Cuțite. A muncit încă de pe vremea când era doar un copil, de la 14 ani, ca ospătar. La 19 ani a plecat în Germania să lucreze în construcții, iar acolo i-a fost foarte dificil din cauza condițiilor de trai. A ajuns, într-o zi, din întâmplare, într-o bucătărie tot din Germania, iar acolo și-a dezvoltat aptitudinile de bucătar. A ajuns la performanța de a lucra cu chefi de la Michelin.

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea. Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, sunt spusele lui Ionuț Belei.

Ionuț Belei a fost în finală alături de alte concurente: Roxana Benche și Maria Șandru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: