Redactia.ro
Home » Știri » Ce și-a cumpărat un copil de doar 14 ani cu banii primiți de la bunica? Jandarmii i le-au confiscat pe loc

Ce și-a cumpărat un copil de doar 14 ani cu banii primiți de la bunica? Jandarmii i le-au confiscat pe loc

Ce și-a cumpărat un copil de doar 14 ani cu banii primiți de la bunica? Jandarmii i le-au confiscat pe loc

Iată ce și-a cumpărat un copil de doar 14 ani cu banii primiți de la bunica lui! Jandarmii i le-au confiscat pe loc! Detalii șocante!

Ce și-a cumpărat un copil de doar 14 ani cu banii primiți de la bunica lui

În lumea copiilor și adolescenților, dorința de a explora și de a experimenta este adesea puternică. Cu toate acestea, consecințele acțiunilor lor pot fi deseori neprevăzute și nefericite. Un recent incident petrecut în Brăila arată cu claritate cum deciziile greșite pot avea un impact negativ asupra tinerilor și familiilor lor.

Un copil de doar 14 ani, locuitor al orașului Brăila, a ales să urmeze un drum periculos și a luat o decizie care i-a schimbat brusc viața. Într-o zi obișnuită, acest tânăr a abordat subiectul sensibil al banilor atunci când i-a cerut bunicii sale suma necesară pentru a-și cumpăra mâncare. Din păcate, acesta avea alt plan în minte atunci când a cerut acei bani.

Conform rapoartelor, copilul a folosit suma de bani primită de la bunica sa pentru a achiziționa substanțe halucinogene. Astfel, în loc să-și satisfacă nevoile de bază, el a ales să se aventureze pe un teren periculos și interzis. A fost prins de jandarmi, care au descoperit asupra sa un pliculeț sigilat conținând o substanță albă cristalizată.

Efectele nocive ale consumului de substanțe interzise sunt bine cunoscute. Astfel, decizia tânărului de a cheltui banii într-un mod atât de riscant poate avea consecințe pe termen lung asupra sănătății sale fizice și mentale. În plus, acest incident a adus și o problemă legală, deoarece posesia și consumul de astfel de substanțe sunt ilegale în majoritatea jurisdicțiilor.

Jandarmii au confiscat plicul

După ce jandarmii au descoperit substanța asupra tânărului, au luat măsuri imediate, confiscând pliculețul și au demara tprocedurile legale corespunzătoare.

„În pliculeț se afla o substanță albă cristalizată.

A fost identificată bunica minorului, aceasta fiind tutorele legal, iar în prezența femeii, copilul a povestit că i-a cerut acesteia bani pentru a merge să-și cumpere ceva de mâncare. În realitate însă, minorul a folosit banii pentru a-și procura pliculețul cu substanța posibil interzisă, pentru consumul propriu, potrivit spuselor lui”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: