Redactia.ro
Home » Monden » Ce simpatic este fratele Cristinei Ciobănașu! Actrița l-a prezentat tuturor fanilor, pe internet

Ce simpatic este fratele Cristinei Ciobănașu! Actrița l-a prezentat tuturor fanilor, pe internet

GALERIE FOTO (7) Cristina Ciobanasu, surprinsa cu un tanar misterios

Ce simpatic este fratele Cristinei Ciobănașu! Actrița din serialul Adela trece prin momente dificile, după ce s-a despărțit de Vlad Gherman. Cu toate astea, Cristina se poate considera norocoasă pentru că are alături de ea persoane care vor să o ajute să treacă peste acest moment. Iar una dintre persoanele cele mai dragi din viața actriței este chiar fratele acesteia, Tudor Ciobănașu. Cum arată acesta?

Ce simpatic este fratele Cristinei Ciobănașu! Actrița l-a prezentat tuturor fanilor, pe internet

Ce simpatic este fratele Cristinei Ciobănașu! În urmă cu câteva luni, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu făceau un anunț șocant, referitor la relația lor. Cei doi actori au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă au fost nouă ani împreună, Vlad și Criss au ajuns la concluzia că au dorințe diferite. În prezent, atât Cris, cât și Vlad încearcă să treacă peste acest moment dificil din viața lor, fiind înconjurați de membrii familiilor și prieteni.

Recent, Cristina a postat pe rețelele de socializare câteva fotografi alături de fratele său mai mic, Tudor. Cei doi par să aibă o relație strânsă, iar de câte ori se întâlnesc, petrec momente de neuitat împreună. Tudor este singurul frate biologic al Cristinei, actrița fiind adoptată de regizoarea Ruxandra Ion. „Am un singur frate biologic, mai mic decât mine, pe care îl văd de vreo 3-4 ori pe an, mai des decât îi văd pe părinții mei biologici, pentru că el mai și vine în vizită când are liber de la Școala de jandarmi”, povestea actrița in urmă cu ceva timp. Tudor Ciobănașu este jandarm și cu siguranță fetele roiesc în jurul său, la cât de simpatic este.

Cristina Ciobănașu despre Ruxandra Ion

La 24 de ani, Cristina privește altfel viața. Actrița are o poveste de viață impresionantă, demnă de un film. În urmă cu 12 ani, Cristina devena cunoscută în toată țara, participând la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. La acea vreme, actrița locuia împreună cu bunica și fratele ei, într-o singura cameră, nu aveau baie și nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat de cazul acesteia și a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu. Povestea ei a fost văzută de milioane de oameni, dar, mai ales, de o producătoarea Ruxandra Ion, care a devenit mamă adoptivă a vedetei. După ce s-a mutat la București, Cristina a locuit mult timp în casa regizoarei, iar imediat după ce a terminat școala gimnazială, a urmat și liceul, Cristina a absolvit Licerul de Arte Dinu Lipatti, secția actorie.

În tot acest timp, Cristina a ținut legătura cu familia sa, cu mama biologică și nu s-a ferit să o arate publicului. Acum, are o carieră împlinită. „Relația e foarte bună, ne înțelegem foarte bine. Fiind fată, sunt mai apropiată de mama, e mai ușor să vorbești cu ea despre foarte multe lucruri. El (n.r. soțul Ruxandrei Ion) e acolo, e criticul din umbră, adică înțeleg din priviri dacă nu fac bine ceva și nu trebuie să spună nimic ca să mă prind”, povestea Cristina despre RUxandra Ion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: