Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce simte un om cu fix 1 minut înainte să moară. Semnele ciudate din corp

Ce simte un om cu fix 1 minut înainte să moară. Semnele ciudate din corp

rugaciune

Curiozitatea omului legată de fenomenul morţii a fost dintotdeauna un subiect sensibil. Ce se întâmplă cu fix 1 minut înainte să mori. Care sunt semnele morții, ce se întâmplă în corp și cât timp durează să mori?

Moartea marchează acel moment firesc în care corpul tău fizic încetează să mai lupte pentru a supraviețui. Inima ta încetează să mai bată, creierul tău se oprește, iar organele vitale, inclusiv rinichii și ficatul, se opresc.

Ce se întâmplă cu 1 minut înainte de moarte?

Cercetătorii de la American Society of Chemists au ajuns la un consens cu privire la lucrurile care se întâmplă cu doar câteva clipe înainte ca o persoană să moară.

Emoțiile din ultimul minut sunt o interacțiune complexă a diverșilor factori. În timp ce frica și teama sunt emoții comune asociate cu mortalitatea, studii recente sugerează un spectru mult mai larg de experiențe emoționale.

Teoria „Caleidoscopului emoțional” propune că peisajul emoțional din această perioadă cuprinde o serie de sentimente, inclusiv nostalgie, mulțumire și chiar bucurie.

Cât timp durează să mori?

Fiecare persoană are un interval de timp diferit, iar timpul necesar pentru ca organismul tău să moară depinde de starea ta de sănătate, de tratamentele pe care le primești și de cauza morții.

De exemplu, un stop cardiac subit netratat poate duce la deces în câteva minute.

În cazul afecțiunilor cronice (pe termen lung), corpului îi poate lua săptămâni sau chiar luni pentru a muri.

Cauzele comune de deces la nivel mondial, cum ar fi bolile de inimă, bolile pulmonare cronice și cancerul, sunt adesea tratabile. Aceste tratamente nu numai că întârzie moartea, ci și prelungesc procesul de moarte. Această încetinire face mai ușor de recunoscut semnele comune care arată că moartea se apropie.

În cele 30 de secunde de fiecare parte a bătăilor finale ale inimii pacientului a fost observată o creștere a undelor cerebrale foarte specifice.

Aceste unde, cunoscute sub numele de oscilații gamma, sunt legate de lucruri precum recuperarea memoriei, meditația și visarea.

Acest lucru ar putea însemna – deși ar trebui să aibă loc mai multe studii – că am putea vedea un fel de bobină de film cu cele mai bune amintiri ale noastre pe măsură ce murim.

Părțile creierului care au fost activate în acest studiu sugerează, de asemenea, că am putea intra într-o stare de vis pașnică, care se simte similar cu meditația.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: