Redactia.ro
Home » Monden » Ce SMS i-ar fi trimis Liviu Dragnea după despărțire Irinei Tănase? Politicianul nu vrea să mai audă de ea

Ce SMS i-ar fi trimis Liviu Dragnea după despărțire Irinei Tănase? Politicianul nu vrea să mai audă de ea

Ce SMS i-ar fi trimis Liviu Dragnea după despărțire Irinei Tănase

De câteva zile se vorbește despre o despărțire între Liviu Dragnea și Irina Tănase. Motivul? O presupusă infidelitate din partea tinerei, asta deși aceasta neagă cu vehemență zvonurile apărute. Mai mult de atât, s-a aflat despre existența un SMS dur pe care politicianul i l-ar fi trimis fostei sale partenere de viață.

Ce SMS i-ar fi trimis Liviu Dragnea Irinei Tănase

Potrivit tabloidelor, Irina Tănase ar fi avut o relație on-off cu un fost iubit, care s-ar fi consumat pe perioada în care Liviu Dragnea a fost închis, dar și după eliberarea lui. Lucru pe care tânăra l-a dezmințit cu vehemență pentru Cancan.ro: „Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta? Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta.”

În ciuda acestei declarații, zvonurile privind o ruptură între cei doi sunt din ce în ce mai intense. Un apropiat de-al politicianului, a mărturisit că Liviu i-ar fi trimis Irinei un SMS dur, prin care o anunța că relația lor s-a încheiat: „I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa.

Ce spun apropiații despre despărțirea lor

Cu toate acestea, apropiații cred că nu e vorba despre o ruptură definitivă. Unul dintre ei a declarat că lucrurile sunt momentan agitate, căci la mijloc ar fi o gelozie a politicianului: ”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, au declarat surse din cadrul anturajului politicianului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: