Redactia.ro
Home » Monden » Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoca. Răspunsul primit de la edilul Emil Boc

Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoca. Răspunsul primit de la edilul Emil Boc

GALERIE FOTO (5) Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoca.

Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoca. Ajuns la vârsta de 85 de ani, Florin Piersic își dorește să facă un efort mai mic, așa că și-ar dori să parcheze mai aproape de casa sa. Astfel, actorul a solicitat Primăriei din Cluj-Napoca un loc de parcare pe strada unde locuiește. Ce răspuns a primit din partea edilului Emil Boc. Florin Piersic nu se aștepta la asta!

Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoca. Răspunsul primit de la edilul Emil Boc

Ce solicitare a făcut Florin Piersic către Primaria din Cluj-Napoc. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, iar cu trecerea anilor, Florin Piersic s-a refugiat în Cluj-Napoca, acolo unde locuiește. Ajuns la 85 de ani, actorul nu se mai poate deplasa ca în anii tinereții, motiv pentru care a cerut Primăriei un loc de parcare pe strada Nicolaus Copernicus. Florin Piersic nu mai poate un efort foarte mare, așa că își dorește să-și parcheze mașina mai aproape de casă. Deși nu se aștepta, răspunsul primit din primăriei a fost unul negativ. Conform autorităților, în zona în care locuiește actorul, drumul nu este suficient de lat, iar acest lucru nu-i permite să aibă un loc de parcare în fața casei.

Conform Antena 3, primarul Emil Boc s-a implicat chiar el în această chestiune, declarând că a găsit o soluție pentru Florin Piersic, însă fără a oferi mai multe detalii. „Acolo este o problemă că lăţimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri şi nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare. Am găsit o altă soluţie, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelenţa sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a spus primarul Emil Boc.

Florin Piersic locuiește într-o vilă luxioasă, alături de soția sa, Ana. Casa este situată pe o străduță liniștită din centrul orașului, aceasta fiind renovată. În 2018, actorul și-a dat în judecată vecina care stă la parter. Florin Piersic pretindea că aceasta folosește o bucată din teritoriul său. Mai exact, femeia ar avea o bucătărie în zona în care ar trebui să fie pivnița casei sale.

Casa lui Florin Piersic

Câte soții a avut Florin Piersic

Numele Florin Piersic este cunoscut de fiecare român, iar talentul său actoricesc a cucerit inimile tuturor spectatorilor. Actorul a avut trei soții și o relație plină de pasiune cu una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Chiar el a recunoscut că a mai călcat strâmb în timpul mariajelor, iar în tinerețe era considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din țară.

Prima dată a mers la altar alături de Tatiana Iekel, în 1962. Aceasta i-a dăruit primul fiu actorului, pe Florin Piersic Junior. După o căsncie cu năbădăi, de 14 ani, cei doi au divorțat. A doua oară s-a căsătorit cu Anna Szeles, iar cei doi au fost împreună nu mai puțin de 10 ani. Florin și Anna au împreună un băiat, Daniel Piersic. Ulterior au decis să se despartă, actrița acuzându-l de infidelitate. În 1993 s-a căsătorit cu Anna Torok, cu care trăiește în continuare o poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în avion, iar de atunci sunt împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: