Redactia.ro
Home » Monden » Ce soție sexy are Rareș Bogdan! Face furori în costum de baie FOTO

Ce soție sexy are Rareș Bogdan! Face furori în costum de baie FOTO

GALERIE FOTO (4)

Rareș Bogdan este de departe unul dintre cei mai renumiți politicieni și controversați, deopotrivă. Dincolo de disensiunile de care se lovește în carieră, fostul realizator de la Realitatea este așteptat acasă de o soție foarte frumoasă. Florina Bogdan face furori, în costum de baie, pe rețelele de socializare.

Ce soție sexy are Rareș Bogdan! Face furori în costum de baie FOTO

Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan, impresionează cu silueta sa impecabilă. Dintr-o vacanță exotică, la malul mării, aceasta și-a etalat formele sexy cu care a stârnit invidii în rândul multor femei, dar și aprecieri din partea masculină. Florina Bogdan a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care i se vede corpul bine sculptat, prin care nu arată că a trecut prin două sarcini. Rareș Bogdan trebuie să fie tare mândru!

Florina Bogdan este nu doar soția europarlamentarului liberal Rareș Bogdan, ci și proprietara mai multor afaceri: o sală de fitness, o cafenea, dar și o florărie. Încă din perioada studenției și-a dorit să fie independentă, lucrând ca însoțitoare de zbor. Rareș Bogdan a dezvăluit în cadrul unui podcast pentru Mădălin Ionescu faptul că Florina provine dintr-o familie înstărită, ”fiica unui milionar clujean”.

Foto: Florina Bogdan și cei doi copii

”Nu mi-e ruşine să vorbesc despre averea mea. Vreau să introduc în politică conceptul de `bogat şi cinstit`. Soţia mea este fiica unui milionar clujean”, a dezvăluit Rareş Bogdan, scrie Fanatik.

Florin Bogdan este mândră de afacerile sale, inclusiv de cea cu flori: . „Pentru mine, nu există flori urâte. Toate sunt interesante, dacă știi să le pui în valoare. Fiecare are o semnificație și poate transmite mesaje subtile pe care cuvintele n-ar reuși sa le îmbrace la fel de frumos”, spune Florina Bogdan.

În cadrul unui eveniment, Florina Bogdan a dezvăluit și secretul siluetei sale: mișcarea.  „Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet”, spunea soția lui Rareș Bogdan în cadrul unui eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: