Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

GALERIE FOTO (4) Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

Adelina Chivu a vorbit despre relația dintre ea și Cristian Chivu, mărturisind lucruri improtante din căsnicia celor doi. Soția fostului căpitan al Naționalei României, îl consideră pe partenerul său cel mai bun prieten. 

Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu

Adelina şi Cristian Chivu au o relație foarte strânsă. Bruneta și fostul căpitan al Naţionalei României și-au petrecut pandemia într-una dintre cele mai afectate zone: Milano, acolo unde el antrenează echipa de juniori a Inter Milano.

Adelina se ocupă de creșterea celor două fiice, Natalia şi Anastasia, pe care le are împreună cu sportivul. Într-un interviu pentru okmagazine.ro, aceasta a făcut declarații despre perioadele dificile prin care a trecut în această perioadă.

Mai mult, aceasta a spus că perioada pandemiei a fost un moment prielnic pentru soțul ei care s-a bucurat de timpul petrecut în casă mai mult. ”El a fost foarte bine. Îi place la nebunie să stea în casă, să se uite la TV, la meciuri, să nu trebuiască să se trezească la o anumită oră. Dacă a avut o viaţă în care a fost mult pe drumuri, lui i-a prins foarte bine să fie cu noi, să facem diverse lucruri, să gătim… Tuturor le zice: „Mi-e mi-a plăcut maxim că am putut să stau acasă”. Cred că asta m-a ajutat şi pe mine să fiu mai bine”, a declarat Adelina Chivu pentru okmagazine.ro.

Cei doi au o relație de 14 ani, iar de 13 ani sunt căsătoriți. Atunci când apar împreună arată că se iubesc necondiționat și că dragostea lor este la fel ca în prima zi. Adelina a declara că secretul căsniciei lor este că se consideră în principal cei mai buni prieteni.

”Pe noi asta ne defineşte dintotdeauna – şi datorită faptului că am fost plecaţi singuri departe de prieteni şi familiile noastre şi am stat noi doi împreună atât de mulţi ani. Nu că nu am avea prieteni aici. Dar la început, cînd noi ne-am căsătorit, el s-a mutat din Roma în Milano şi eu din Bucureşti în Milano, deci ne-am trezit noi doi singuri într-un oraş pe care nu-l cunoşteam şi unde nu cunoşteam pe nimeni – iar prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre. Aşa a început, aşa a şi continuat. Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine”, a declarat Adelina.

Cu ce se ocupă Adelina Chivu în Milano

Adelina și Cristian Chivu sunt plecați în Italia de foarte ulți ani. Deși mulți doar visează să locuiască acolo, soția fotbalistului susține că nu i-a plăcut de la început să locuiască acolo. Treptat lucrurile s-au schimbat.

Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

”Am avut şi o perioadă foarte ciudată în care nu eram adaptată aici, dar nu mai eram adaptată nici în ţară. După vreo 5-6 ani am avut perioada asta foarte stranie. Şi greu am depăşit-o. Plecam des la Bucureşti pentru că nu mai voiam să stau aici. Deşi învăţasem limba, nu reuşeam să merg într-un grup şi să mă simt bine. Nu eram complet adaptată. Refuzam eu să intru prea mult în contact cu cultura or, pentru că stăteam cu valiza la uşă, aşteptând următoarea vizită în ţară. Nu se ştia atunci dacă mai rămânem încă un an aici sau ce ne rezerva viitorul”, a spus Adelina.

Ce spune Adelina Chivu despre relația cu Cristian Chivu! ”Vorbesc cu el mai mult decât cu prietenele mele”

Soția fostului căpital de la Naționala României s-a ocupat mult timp de un brand de îmbrăcăminte, Ianua Clothing, însă acum a renunțat la aceasta afacere și a vându-o înainte de pandemie.

”Eu eram asociată în acest business, dar am vândut brandul înainte de pandemie în Portugalia. Deci proiectul nu mai este de actualitate şi din păcate nu mai merg la showroom în fiecare zi. A fost o situaţie destul de grea pentru branduri, dar eu am avut noroc cumva şi ne-am descurcat bine, pentru că a apărut propunerea de a fi cumpărat înainte de a veni tragedia asta mondială”, a povestit Adelina Chivu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: