Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune Adrian Marțian despre dispariția copiilor săi. „Atâta știu, că o sa fiu contactat”

Ce spune Adrian Marțian despre dispariția copiilor săi. „Atâta știu, că o sa fiu contactat”

Cazul celor trei copii dispăruți din județul Hunedoara, al căror tată este omul de afaceri Adrian Marțian, continuă să aducă la lumină detalii șocante. Autoritățile au demarat o amplă anchetă pentru a-i găsi, utilizând drone, câini de urmă și chiar lansând un mesaj Ro-Alert pentru a informa populația. Mama copiilor, bona și unchiul acestora au fost chemați la audieri, iar investigațiile sunt în plină desfășurare.

Potrivit bonei, copiii au fost lăsați în grija unui prieten în timp ce ea plecase la cumpărături

Când s-a întors, copiii nu mai erau în locuință. În mod evident panicată, bona l-a contactat pe Adrian Marțian pentru a-i comunica dispariția celor mici. Tatăl a decis să alerteze autoritățile abia la o oră după ce a primit apelul de la bonă, ceea ce a ridicat semne de întrebare în privința reacției sale întârziate.

Poliția a început imediat căutările, însă situația a devenit și mai tensionată atunci când Adrian Marțian a declarat că ar fi fost contactat de presupușii răpitori ai copiilor. Aceștia i-au trimis un videoclip în care cei trei minori — două fete și un băiat — apăreau filmați, confirmând că fuseseră luați de persoane necunoscute sub pretextul că vor fi duși la tatăl lor.

În videoclipul primit de Adrian Marțian, copiii explicau că au fost luați de către persoane care le-au promis că îi vor duce la tatăl lor, însă au ajuns într-o altă locație. Una dintre fete a precizat că sunt bine îngrijiți și că nu au fost răniți, ceea ce a oferit o oarecare liniște tatălui lor, dar nu a înlăturat complet îngrijorarea.

„Atâta știu, că o să fiu contactat. Am plecat că am primit o informație să merg după copii… L-am primit de la un număr, am primit videoclipul ăsta”, a spus Adrian Marțian pentru Antena 3 CNN.

Situația complicată este amplificată de conflictul legal dintre Adrian Marțian și soția sa, care durează de aproape doi ani. Fiecare dintre cei doi soți a depus plângeri penale și a solicitat ordine de protecție, ceea ce a dus la o decizie judecătorească conform căreia Marțian nu are voie să se apropie de copii la o distanță mai mică de 100 de metri.

Disputa dintre cei doi soți a afectat profund viața copiilor, aceștia refuzând să locuiască cu mama lor, conform deciziei instanței

În urma acestui refuz, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara a dispus plasamentul de urgență al minorilor într-un centru de stat. Cu toate acestea, copiii au continuat să locuiască cu unchiul lor și cu bona, refuzând să fie preluați de mama lor.

În luna august, DGASPC a efectuat o vizită la locuința în care copiii stăteau cu unchiul și bona lor, pentru a verifica condițiile în care aceștia trăiesc. Deși instanța hotărâse ca minorii să fie plasați în custodia mamei, copiii au refuzat să părăsească locuința și să se mute cu aceasta.

Mai mult, deși au fost înscriși la o școală din Simeria și incluși într-un program de consiliere psihologică, copiii nu au frecventat cursurile începând cu începutul anului școlar, fapt care a îngrijorat și mai mult autoritățile. Lipsa lor de la școală a fost un alt semnal de alarmă în acest caz complicat.

Autoritățile sunt în plină desfășurare a investigațiilor, încercând să determine exact ce s-a întâmplat și cine sunt persoanele implicate în răpirea copiilor. Între timp, Adrian Marțian rămâne în alertă, așteptând să fie contactat din nou de cei care îi dețin copiii, în speranța că situația se va rezolva fără incidente.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: