Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

GALERIE FOTO (3) Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin în ultimul timp prima pagină a tabloidelor! Anunțul că divorțează i-a șocat pe toți, însă nimeni nu știe care este de fapt adevărul, având în vedere că cei doi au făcut declarații diferite. Impresara a vorbit chiar și despre o presupusă amantă a soțului ei!

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în centrul atenției mai mult ca de obicei după ce Reghe a anunțat că el și Anamaria vor divorța. Lumea a fost în șoc, însă nimeni nu a lămurit acest lucru, ci au apărut și mai multe semne de întrebare după ce au ieșit la iveală detalii din căsnicia celor doi.

Totul a început când săptămâna aceasta a apărut din nou un zvon că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. La câteva ore după ce s-a aflat această veste, celebrul antrenor a și confirmat divorțul, iar apoi s-a iscat un întreg scandal.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

Anamaria Prodan nu a lăsat lucrurile așa, și la puțin timp după declarațiile soțului ei, aceasta a ieșit în diverse locuri în presa din România și a spus că nu este adevărat, că ea nu divorțează, că totul a fost că așa mai glumesc ei, dimpotrivă, că ea și soțul ei sunt o familie unită. Mai mult, impresara a vorbit și despre zvonurile cum să soțul ei ar avea o amantă și a declarat că dacă ar fi așa, ar găsi-o indiferent unde s-ar afla.

”Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez. Nu știu despre vreo amantă, dar dacă există, o voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai. Dacă există această amantă, repet, dar nu știu să existe, dar dacă există, o voi găsi”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce mesaj a postat Laurențiu Reghecampf Jr. pe Instagram

După ce în presă au apărut s-a zvonit că tatăl său ar avea o amantă, Laurențiu Reghecampf Jr, fiul celor doi, a răbufnit în mediul online. Băiatul a postat un mesaj emoționant pe Instagram. De-a lungul timpului, tânărul nu s-a implicat deloc în problemele celor doi, dar acum a decis să-și apere părintele. Mesajul postat de Bebe este în engleză, iar la scurt timp, Anamaria Prodan i-a comentat fiului ei, la mesaj.

Ce spune Anamaria Prodan despre presupusa amantă a soțului ei: ”O voi găsi, fie la București, fie la Deva, fie în Dubai”

”Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac. Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună”, este mesajul scris de Bebe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: