Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Anca Dinicu despre adevărata relaţie pe care o are cu Mihai Bendeac. Au ajuns de nedespărţit

Ce spune Anca Dinicu despre adevărata relaţie pe care o are cu Mihai Bendeac. Au ajuns de nedespărţit

Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să...”

Anca Dinicu a ajuns vedetă datorită lui Mihai Bendeac. El a ales-o să joace în show-ul „În puii mei”, de la Antena 1. De acolo, cariera brunetei a mers pe o pantă ascendentă.

Anca Dinicu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Bendeac, despre care a spus că este perfecționist și un izvor de creație. Actorul joacă alături de prietena lui în piesa de teatru „Desculți în parc”, dar și în „Casa de modă”.

Anca Dinicu şi Mihai Bendeac, doar prieteni

Până acum, tot ce au ei, declarativ, se numește prietenie și este vorba despre o prietenie veche, bazată pe respect, apreciere, încredere și ajutor reciproc.

Relația mea cu Mihai Bendeac a început odată cu colaborarea mea în cadrul emisiunii «În puii mei».

Colegul meu, Vlad Drăgulin, mă recomandase și era presiune mare. După prima zi de filmări m-au chemat și mi-au spus că vor o colaborare de lungă durată. Mi-a plăcut în echipă încă de la început și nu a fost niciodată vreun moment în care să mă simt în plus.

Mă așteptam să fie mai dificil, pentru că știu cât e de perfecționist și îmi era frică să nu-l dezamăgesc. Dar mai ales voiam să mă ridic la nivelul așteptărilor.

Mihai mi-a oferit cele mai frumoase roluri și mă bucur de experiența de a lucra împreună, de fiecare dată când avem ocazia.

Pentru că e un izvor de creație, imaginație și o bună sursă de inspirație. Dacă ești actor, fă în așa fel încât măcar o dată în viață să joci în regia lui”, spune Anca Dinicu despre Mihai Bendeac, potrivit fanatik.

Anca Dinicu, actriţă din întâmplare

Deoarece pentru ea a fost și este un privilegiu și de mare ajutor să-l aibă aproape în carieră, îi îndeamnă pe toți actorii să nu rateze ocazia, dacă apare, de a juca alături de el sau sub regia lui Mihai Bendeac.

Altfel, Anca Dinicu a recunoscut că a ajuns actriţă mai mult din întâmplare.

„Spre actorie m-a împins vecina mea, care m-a dus la o școală particulară de actorie după ce m-a văzut la serbare.

Eu eram domnul Goe și, după festivitate, mi-a spus că trebuie să fiu actriță. Am început totul în joacă, ca hobby, dar s-a dovedit că asta trebuia să mi se întâmple”, a mai zis bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: