Redactia.ro
Home » Monden » Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să…”

Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să…”

GALERIE FOTO (2) Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să...”

Anca Dinicu, actrița care o interpretează pe Gina Felea în serialul fenomen ”Băieți de oraș”, nu a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Cea care a primit admirațiile publicului românesc a trăit o dramă cumplită!

Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să…”

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Cunoscută pentru rolul său din serialul ”Băieți de oraș” de la Antena 1, actrița a ajuns rapid la inima publicului. Mereu cu zâmbetul pe buze și o dispoziție de invidiat, cu greu ți-au putea da seama că în sufletul ei se ascunde o dramă.

Actrița de la Antena 1 a făcut declarații uluitoare pentru VIVA!. Anca Dinicu a suferit de depresie și s-a ascuns în spatele umorului pentru a nu lasă ranile să iasă la suprafață. Iar când vine vorba despre succes, aceasta a declarat că mama ei a fost cea care a ținut-o să nu deraieze atunci când viața ei a devenit publică.

”Nu cred că există o rețetă anume pentru succes. Nu știu ce înseamnă el sau cum poate fi cuantificat. Cât despre ancorarea în realitate, dacă ai o mamă ca a mea este aproape imposibil să deraiezi. Îți pune realitatea pe masă, iar tu nu ai cum să nu servești”, a declarat Anca Dinicu pentru VIVA!.

Deși zâmbește mai mereu și este carismatică, Anca Dinicu a trecut și prin momente mai puțin fericite în viața ei. Aceasta s-a luptat chiar și cu depresia din această cauză.

”Suferința naște caractere puternice. Nu am fost ferită, ba din contră. Un moment dificil din viața mea a fost atunci când nu puteam să mă mai privesc în oglindă pentru că am avut acnee aproximativ 7 ani. Din pricina asta, am intrat în depresie. Am făcut tot felul de investigații și nu trecea o zi fără să nu încerc o cremă nouă, pastile sau vreun tratament minune. Într-un final, s-a dovedit că a fost cauzată de o intoleranță alimentară”, a mai spus Anca Dinicu.

Actrița Anca Dinicu, cunoscută pentrul personajul Gina Felea din Băieți de Oraș, a trăit o adevărată dramă. ”Am intrat în depresie, nu puteam să...”

Ce compromisuri a făcut Anca Dinicu pentru pasiunile ei

Meseria pe care și-a ales-o nu este una ușoară, ba din contră. Iubita lui Vlad Drăgulin din ”Băieți de oraș” se confruntă în fiecare zi cu noi provocări și este nevoie de foarte multă muncă pentru a atinge performanța.

”Pasiunea și compromisul sunt două concepte care, după părerea mea, nu au ce căuta în aceeași frază. Dacă ești pasionat de un lucru, ceea ce pentru cineva poate părea un compromis pentru tine nu e, pentru că iubești ceea ce faci”, a mai mărturisit actrița.

Pe lângă muncă și drame, Anca Dinică știe și cum să-ți trăiască viața. Aceasta a spus ce anume îi place să facă în timpul liber și ce pasiuni are în afară de teatru.

”Îmi plac călătoriile, plimbările cu câinii mei și petrecerile, cu P, hahaha!”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: