Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Vlad Drăgulin când era elev! Poza postată de actor i-a impresionat pe fani

Cum arăta Vlad Drăgulin când era elev! Poza postată de actor i-a impresionat pe fani

GALERIE FOTO (4)

Vlad Drăgulin și-a șocat fanii după ce a postat ultima fotografie pe Instagram! Actorul le-a arătat urmăritorilor lui cum arăta pe vreme când era elev. 

Cum arăta Vlad Drăgulin când era elev! Poza postată de actor i-a impresionat pe fani

Vlad Drăgulin este o personalitate cunoscută în showbiz-ul românesc, mai ales după rolul lui din serialul ”Băieți de oraș”. Acum, gazda show-ului iMai mult Umor, le-a dat ocazia fanilor de a interacționa cu el pe Insta Stories, printr-o serie de întrebări și curiozități.

Prin intermediul story-urilor, fanii au reușit să interacționeze mai mult cu Vlad Drăgulin, care de această dată nu era în pielea niciunui personaj care l-a făcut faimos. Actorul le-a vorbit despre filmul său preferat, cartea care i-a schimbat percepția asupra vieții, chiar și despre cearcănele sale.

Oricât de amuzantă ar fi întrebarea, Vlad a deci să răspundă cu o fotografie de când era elev, spunând că a avut cearcănele dintotdeauna, încă de când era doar un puști. Fotografia cu el din copilărie le-a atras atenția fanilor.

Cum arăta Vlad Drăgulin când era elev! Poza postată de actor i-a impresionat pe fani

De asemenea, el a mai fost întrebat și când va putea fi văzut la teatru, în București. Tânărul actor a răspuns că din august ar putea reveni pe scena teatrului din capitală.

Cine este Vlad Drăgulin

Născut pe 3 septembrie 1990, în Buzău, Vlad Drăgulin a devenit cunoscut în întreaga țară cu rolurile sale din producțiile ”Băieți de oraș” și ”În puii mei”. Deși nu visa să ajungă actor, artistul a fost admis la prestigioasa Universitate Națională de Artă Teatrală și Cinematografie IL Caragiale și a colaborat și cu Teatrul Național.

Cum arăta Vlad Drăgulin când era elev! Poza postată de actor i-a impresionat pe fani

Vlad Drăgulin a povestit că în adolescență nu și-a dorit să fie actor pentru că nu considera că este o meserie din care s-ar putea întreține, însă în cele din urmă un cumul de împrejurări l-au adus la UNATC.

Vlad Drăgulin a absolvit un liceu de teatru, iar întâlnirea cu regretatul regizor Cătălin Naum a reprezentat un imbold în ceea ce privește traseul în viață.

”La examenul de capacitate am obținut o medie bună cu care aș fi putut să ajung la al doilea liceu din Buzău. Tata nu a vrut să mă lase la o școală unde „să tocesc” patru ani și m-a îndreptat spre liceul de teatru Margareta Sterian. În clasa a 11-a a venit la noi, la Buzău, profesorul Cătălin Naum de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Își propusese să facă un spectacol cu elevii, iar un coleg a insistat să mergem împreună. Surpriză, din 90 de cursanți, eu am fost unul dintre cei păstrați. După doar câteva repetiții, profesorul Naum le-a spus părinților mei că trebuie neapărat să mă mut la un liceu în București. „O să devină un mare actor, aveți aur în casă” tot spunea profesorul Naum. Ai mei au dat din cap neîncrezători”, a declarat în urmă cu ceva timp Vlad Drăgulin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: