Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Vlad Drăgulin, cunoscut pentru personajul ”Malone”! Au apărut primele imagini cu cei doi

Cine este iubita lui Vlad Drăgulin, cunoscut pentru personajul ”Malone”! Au apărut primele imagini cu cei doi

GALERIE FOTO (3)Cine este iubita lui Vlad Drăgulin, cunoscut pentru personajul ”Malone”! Au apărut primele imagini cu cei doi

Vlad Drăgulin s-a afișat pentru prima dată cu iubita lui la un eveniment public! Primele imagini cu cei doi formând un cuplu au apărut în mediul online. Iată cine e iubita actorului!

Cine este iubita lui Vlad Drăgulin, cunoscut pentru personajul ”Malone”! Au apărut primele imagini cu cei doi

Vlad Drăgulin este unul dintre cei mai discreți actori din showbiz. Luat sub aripa lui Mihai Bendeac e ceva vreme, Vlad s-a făcut remarcat prin proiectele pe care le-a avut împreună cu juratul de la ”iUmor”. Cel mai cunoscut personaj interpretat de acesta este Malone din ”Băieți de oraș”.

De-a lungul timpului, Vlad Drăgulin și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor și nu s-a afișat cu nicio domnișoară, însă lucrurile par că s-au schimbat. Chiar dacă tânărul s-a axat în ultimii ani pe cariera sa şi părea că a lăsat pe planul doi iubirea, se pare că are totuți o persoană specială în viața lui.

Mai multe imagini cu celebrul actor și iubita lui, o tânără blondină superbă, au apărut în mediul online, publicate de cancan.ro. Cei doi nu s-au mai ascuns și și-au arătat dragostea prin atingeri tandre, fără rețineri. Zilele trecute, Vlad Drăgulin a fost surprins în compania unei blondine care l-a însoţit la un eveniment important la care au participat multe vedete din România. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca acesta să fie văzut într-o astfel de ipostază, pentru că nu obişnuieşte să îşi arate sentimentele în public.

Pe tot parcursul serii, blondina a avut grijă de partenerul său, iar fericirea de pe faţa acestuia se putea observa din depărtare. Nu au lipsit nici momentele pasionale, cei doi s-au sărutat şi îmbrăţişat ca şi cum nimeni nu ar fi existat în jurul lor.

Evenimentul la care au participat s-a terminat destul de repede, însă pentru fericitul cuplu, distracţia a continuat în Centrul Vechi al Capitalei. Mihai Bendeac le-a ţinut companie tinerilor şi se pare s-au distrat pe cinste împreună, semn că celebrul actor i-a dat bunului său prieten şi „binecuvântarea” în ceea ce o priveşte pe noua sa iubită.

Care a fost cel mai greu rol interpretat de Vlad Drăgulin

Vlad Drăgulin s-a remarcat în serialul ”Băieți de oraș”, unde a interpretat personajul lui Malone, iubitul Ginei Felea. Tânărul şi Anca Dinicu au format cel mai iubit cuplu de pe micile ecrane, iar rolurile pe care le-au avut au reuşit să strârnească amuzamentul tuturoro celor care i-au urmărit. Acesta a mai reușit de-a lungul timpului să imite perfect personaje precum Nicolae Guță sau Nelson Mondialul.

În cadrul unui interviu, Vlad Drăgulin a dezvăluit care a fost unul dintre cele mai grele roluri pe care le-a interpretat vreodată.

”Unul pe care l-am făcut în trei săptămâni a fost Nicolae Guță. El se strâmbă foarte mult și nu seamănă cu mine. Foarte mari probleme am avut cu Nelson Mondialu`. Este foarte dificil, la el trag tare pe partea de voce, iar la finalul zilei rămân fără glas. Am avut mare succes cu Nicușor de la Brăila, personaj pe care l-am făcut încă din perioada liceului. Nu credeam că pot să imit, Mihai Bendeac mi-a intuit această latură”, a spus el.

Etichete: