Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune avocatul lui Dan Diaconescu despre ancheta în care acesta e implicat. Ce declarații a făcut despre pozele în care Dan Diaconescu apare alături de două fete

Ce spune avocatul lui Dan Diaconescu despre ancheta în care acesta e implicat. Ce declarații a făcut despre pozele în care Dan Diaconescu apare alături de două fete

Ce spune avocatul lui Dan Diaconescu despre ancheta în care acesta e implicat. Ce declarații a făcut despre pozele în care Dan Diaconescu apare alături de două fete

Iată ce spune Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, despre ancheta în care acesta e implicat. Ce declarații a făcut avocatul despre fotografiile în care Dan Diaconescu apare alături de două fete.

Ce spune avocatul lui Dan Diaconescu despre ancheta în care acesta e implicat. Ce declarații a făcut despre pozele în care Dan Diaconescu apare alături de două fete

Alexandru Murărescu, avocatul lui Dan Diaconescu, a fost rugat să comenteze fotografiile în care Diaconescu apare alături de două fete. Cancan a publicat imagini cu două tinere despre care se spune că sunt cele implicate în dosarul în care este anchetat Dan Diaconescu. La momentul comiterii faptei, surorile gemene ar fi fost minore.

„Asta este singura informaţie pe care vă pot da la modul verificat. E vorba de ziarul Cancan. Acolo apare o fotografie cu Dan Diaconescu şi cu două tinere, cu chipul blurat. Arătându-i această fotografie lui Dan Diaconescu, acesta a spus foarte clar, nici vorbă, era vorba de două refugiate ucrainene. Nici vorbă de aşa ceva. Nu erau două fete în sensul că reţine Parchetul că ar fi avut anumite relaţii. Dan Diaconescu, dacă se plimbă în Constanţa sau oriunde în ţara asta, credeţi-mă, este asaltat de oameni. Mi-a spus că le cunoaşte, cred că stau aproape de locuinţa lui”.

„Ceea ce însă am reţinut este că atât procurorul de caz, cât şi ofiţerii de poliţie judiciară, au spus că în niciun caz de la ei nu au provenit astfel de informaţii. Într-adevăr, am verificat cu unul dintre poliţişti arătându-i fotografia respectivă şi zice că nu e vorba de ele. Deci ceea ce spune Dan se confirmă”, a spus avocatul.

Dan Diaconescu a fost reținut ieri pentru 24 de ore. El este suspectat că ar fi întreținut relații sexuale cu gemene minore în urmă cu trei ani.

„Acum 3 ani ar fi întreținut relații sexuale cu două prostituate minore. La vremea respectivă nu se știa ce vârste au acestea. De la polițiști am aflat că aveau între 15 și 18 ani. L-am întrebat pe domnul Diaconescu despre aceste împrejurări și mi-a răspuns că niciodată nu a întreținut niciun fel de act sexual cu prostituate”, a spus avocatul lui Dan Diaconescu când fondatorul OTV a ajuns la IPJ Constanța.

„Acuzaţiile, aşa cum ne-au fost aduse la cunoştinţă prin procesul verbal, sunt că acum trei ani ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore prostituate, fără să se arate ce vârstă. Este o vârstă cuprinsă, ca să citez, între 15 şi 18 ani. Întrebându-l pe Diaconescu despre această împrejurare mi-a spus sec: Niciodată nu am întreţinut raporturi sexuale cu prostituate”, a subliniat Alexandru Murărescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: