Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Dana Rogoz despre fosta soție a lui Radu Dragomir: ”Nu o ştiu personal, însă …”

Ce spune Dana Rogoz despre fosta soție a lui Radu Dragomir: ”Nu o ştiu personal, însă …”

Dana Rogoz, Radu Dragomir și fiica lor

Dana Rogoz formează de aproape 17 ani un mariaj stabil și frumos cu Radu Dragomir. Acesta, înainte de a fi împreună cu celebra actriță, a mai fost căsătorit cu o altă actriță, Ozana Oancea, cu care și un fiu: Barbu. Dana Rogoz și-a spus părerea, la un moment dat, despre prima soție a partenerului ei de viață: ”Nu o știu personal, însă…”

Ce spune Dana Rogoz despre fosta sotie a lui Radu Dragomir: ”Nu o ştiu personal, însă …”

De mai mulți ani, gurile rele o acuză pe Dana Rogoz că l-a despărțit pe soțul ei, regizorul Radu Dragomir, de prima lui soție, actrița Ozana Oancea. Dana Rogoz a evitat să dea curs zvonurilor, dar la un moment dat și-a exprimat părerea despre Ozana Oancea, cea care i-a dăruit un fiu lui Radu Dragomir.
Actrița Dana Rogoz are doar cuvinte de laudă la adresa primei soții a lui Radu Dragomir. O consideră pe Ozana Oancea ”o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă”. Deși spunea că nu cunoaște personal, și-a dat seama de personalitatea acesteia după buna creștere a lui Barbu, copilul lui Radu Dragomir din prima căsnicie. “Nu este doar o actriţă foarte bună, ci şi o mamă extraordinară şi o femeie extrem de responsabilă. Nu o ştiu personal, însă pot să spun asta cunoscându-l pe Barbu (12 ani), băiatul lor, şi văzând ce frumos creşte. Amândoi sunt nişte părinţi minunaţi. Radu este extrem de prezent în viaţa fiului său, aşa a fost în toţi anii aceştia”, preciza Dana Rogoz pentru Click!
În privința lui Barbu, Dana Rogoz mărturisea că tânărul i-a ales numele de Luca, fiului ei cu Radu Dragomir.  ”Barbu i-a dat al doilea nume băieţelului nostru. Pe cel de Luca. Sper ca în viitor să aibă o relaţie frumoasă, pentru că la un moment dat vor fi doar ei pe lumea asta şi trebuie să se înţeleagă”, mai spunea Dana Rogoz pentru sursa menționată anterior.
Nu la fel de elegantă în exprimare a fost și fosta lui soție. Actrița Ozana Oancea a spus despre Dana Rogoz că ar fi o „extraopțiune” în viața fostului soț: ”E un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără! Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului. Din perspectiva mea, faptul că relatia mea s-a destrămat nu are legătura cu apariția copilului, ci se leagă de cu totul alte apariții din vietile noastre. Nu e copilul în niciun fel vinovat”, a spus actrița Ozana Oancea.
Dana Rogoz și Radu Dragomir și-au unit destinele pe 14 iulie 2012. Împreună au doi copii: Vlad Luca, 7 ani și Lia Elena, de un an. Cu toții duc un stil de viață sănătos și conectat cu natura: majoritatea timpului și-l petrec în rulotă, cu care fac o mulțime de călătorii.

Diferență de 19 ani între Dana Rogoz și Radu Dragomir

Între Dana Rogoz și partenerul ei există o diferență cam mare de vârstă, dar acest lucru nu a stat în calea iubirii lor. De asemenea, Dana Rogoz avea doar 19 ani atunci când a început o relație cu regizorul.

Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici. (…) Ceea ce mă bucura cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.”, spunea actriţa acum ceva vreme.

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: