Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz a făcut schimbări mari în viața sa. Despre ce este vorba

Dana Rogoz a făcut schimbări mari în viața sa. Despre ce este vorba

GALERIE FOTO (4)

Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită. Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei Radu Dragomir cu care are împreună doi copii superbi. Se pare că o dată cu venirea anotimpului călduros, Dana Rogoz a luat decizia de a face câteva schimbări importante în viața ei. Despre ce este vorba.

Dana Rogoz și-a redecorat terasa

Dana Rogoz a decis că este momentul să îți redecoreze terasa și imediat ce proiectul a fost finalizat a împărtășit cu urmăritorii de pe instagram rezultatul. Actrița a publicat o serie de poze cu noua sa terasă amenajată într-un stil oriental. Dana Rogoz a precizat că redecorarea casei este uan dintre cele mai mari pasiuni ale ei și că pe lângă terasa vor urma și alte schimbări în ceea ce privește locuința sa.

Sunt super entuziasmata pentru ca mi-am reamenajat terasa casei, aducand cateva piese de mobilier foarte usoare, pe care le pot muta in multe locuri, dar si decoratiuni noi. Simt efectiv ca odata cu ele am adus vacanta si atmosfera exotica pe terasa noastra. Va place cum a iesit? Am hotarat sa incep un proiect foarte frumos prin care o sa va arat cum imi (re)decorez anumite colturi ale casei. Stiti ca e una dintre pasiunile mele si ma bucur sa o impartasesc cu voi. Deci, ati bea un ceai rece cu mine pe terasa noastra proaspat redecorata? P.S. Am urcat in stories mai multe imagini, ca sa vedeti si mai bine decoratiunile.„, a fost mesajul publicat de Dana Rogoz.

Fosta soție a lui Radu Dragomir o atacă indirect pe actriță

Relația dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir a creat multe controverse de-alungul tipului, mai ales când cei doi s-au căsătorit. Principalul motiv a fost diferența de 19 ani dintre cei doi. Dar se pare că această diferență de vârstă nua contat deoarece actrița și regizorul par să se înțeleagă de minune. Cei doi au împreună doi copii superbi.

În trecut Radu Dragomir a mai fost căsătorit, iar recent, fost soție a făcut declarații despre Dana Rogoz și fostul soț. Ea a precizat că Radu și-a părăsit familai pentru o extraopțiune.

E destinul lui de acum incolo, e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara. Am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult si ma costa in continuare, dar nu simt gelozie. Ma costa foarte mult sa ma redresez, sa ma tin pe picioare, sa ma descurc altfel decat prevedeam ca ma voi descurca in restul vietii mele.„, a declarat fosta soție a lui Radu Dragomir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: