Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz nu poate trece peste moarte tatălui ei! Ce cadou i-a făcut înainte de a muri: ”Mă agăț de orice obiect”

Dana Rogoz nu poate trece peste moarte tatălui ei! Ce cadou i-a făcut înainte de a muri: ”Mă agăț de orice obiect”

GALERIE FOTO (2) Dana Rogoz nu poate trece peste moarte tatălui ei! Ce cadou i-a făcut înainte de a muri: ”Mă agăț de orice obiect”

Dana Rogoz suferă de 7 ani, de când și-a pierdut tatăl! Actrița a rămas cu sufletul gol și susține că se leagă de fiecare lucru pentru a trece peste moartea părintelui ei. 

Dana Rogoz nu poate trece peste moarte tatălui ei

Dana Rogoz și-a schimbat total viața, de 7 ani, de când tatăl său a murit. De atunci, în sufletul actriței a rămas un gol imens. Vedeta le-a spus fanilor că bărbatul i-a lăsat un cadou înainte de a se stinge din viață și îl mai are chiar și astăzi, dar nefuncțional. Mai mult, Danei îi e teamă că încet, încet va începe să uite din amintirile pe care le avea cu părintele ei.

Actrița spune că înainte de a se stinge din viață, la nașterea primului ei copil, a primit un cântar de bucutărie din partea tatălui său care să-i fie folositor atunci când va începe diversificarea alimentației celui mic. Din păcate, acum aparatul s-a stricat și nu va mai putea fi reperat, însă actrița spune că nu l-a aruncat și că îl mai păstrează și chiar sunt momente în care îl scoate pe acesta uitând că nu mai mai merge.

Dana Rogoz nu poate trece peste moarte tatălui ei! Ce cadou i-a făcut înainte de a muri: ”Mă agăț de orice obiect”

”Mi-e teamă că o să încep să uit. Mi-e teamă ca voi pierde din amintirile pe care le am cu el. Când l-am nascut pe Vlad mi-a facut cadou un cantar mic de bucatarie, deloc sofisticat, spunandu-mi că mi va fi util când voi începe diversificarea. Și așa a fost. Ba chiar l-am folosit și când am început diversificarea cu Lia, doar ca intr-o zi s-a stricat. Nu se mai poate repara, am fost nevoită să cumpar altul ăntre timp, dar totuși nu l-am putut arunca. Îl tin acolo, în dulapul din bucatarie, și de fiecare data cand dau de el, îmi amitesc de tata”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz regretă că pierde din amintirile cu tatăl său

De asemenea, Dana Rogoz le-a mai spus fanilor, care o urmăresc pe contul ei de Instagram, că regretă că începe să uite din amintiri și că obiectele care îi aminteau de părintele ei încep să se piardă sau să se strice, așa cum s-a întâmplat și în cazul cântarului de bucătărie.

Actrița a mai precizat că ziua de 10 mai îi va rămâne mereu întipărită, asta deoarece e ziua în care tatăl ei a plecat la ceruri și o veghează încontinuu de atunci. Vedeta a traversat clipe grele după moartea părintelui ei și nu i-a venit să creadă că bărbatul a decedat la o vârstă fragedă și când mai avea multe de făcut.

”Am ajuns să mă agăț de orice obiect, de teama că odată cu pierderea lui, mai dispare puțin din tata. Mi-e teamă și ciudă pe mine că aș putea să uit din amintirile pe care le mai am cu el. Caci multe le-am uitat sau nu le-am aflat niciodată cât timp înca traia, crezând că el va fi acolo, oricand voi avea nevoie. Data de 10 mai în schimb va rămâne mereu în calendar să-mi aminteasca de el. Căci azi se împlinesc 7 ani de când a murit”, a mai spus Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: