Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Fanii au rămas uluiți FOTO

Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Fanii au rămas uluiți FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Fanii au rămas uluiți

Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Dana Rogoz este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta și-a uluit fanii cu trupul său! În vârstă de 35 de ani și după două nașteri, Dana Rogoz are un corp de invidiat!

Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Fanii au rămas uluiți

Cum arată Dana Rogoz după două nașteri? Dana Rogoz este o femeie împlină, având o carieră de succes și o familie minunată. În mai 2020, Dana a adus-o pe lume o fetiță sănătoasă, fiind cel de-al doilea copil al vedetei. Aceasta este căsătorită cu regizorul Radu Dragomirescu, iar fiica celor doi a fost numită Lia Elena. Ei bine, aceasta i-a șocat pe fanii săi cu trupul său de invidiat. Cum arată Dana Rogoz după două nașteri?

La vârsta de 35 de ani, Dana Rogoz are un trup de invidiat. Aceasta a petrecut Revelionul alături de familia sa și a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare. Cu toate că nu a ieșit să viziteze pe cineva, întreaga familie s-a îmbrăcat în haine noi. Cei patru membri ai familiei au respectat tradiția pe care românii o au de ani de zile. Dana Rogoz le-a atras atenția utilizatorilor cu silueta ei trasă prin inel.Fanii au complimentat-o imediat pentru trupul său de invidiat. ”Și ce dacă am fost doar noi acasă de Revelion? Am aprins lumânările, am îmbracat haine noi ca să avem noroc, ne-am bucurat de artificiile vecinilor (mulțumim!).Am văzut un film la videoproiectorul primit de la Moș Crăciun, mâncând popcorn și înghețată, ne-am pupat și ne-am urat să fim sănătoși în 2021, căci cu restul visurilor ne descurcăm să ni le împlinim singuri”, a fost mesajul Danei la trecerea dintre ani.

După ce au văzut că actrița arată foarte bine, deși a născut doi copii, oamenii au ținut să o complimenteze. ”Tare te admir,Dana! Te am urmărit cu drag și nerăbdare când eram mica, te urmăresc și acum cu inima deschisă, deoarece ești un model de femeie,mama, de pozitivitate și optimism. Un an nou binecuvântat cu zâmbete și împliniri!”, ”Ești frumoasă și slabă bravoooo un an nou fericit și multă sănătate!”, ”Ce frumoasă ești, Dana! Te urmăresc cu drag, imi amintești atât de mult de copilărie. Îți doresc toată fericirea din lume, sunteți o familie superbă”.

Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a născut fetița sa

Dana Rogoz este mamă a doi copii, având o căsnicie așa cum și-a dorit. Dana Rogoz a născut în plină pandemie de coronavirus, când toată lumea se temea de virusul ucigaș. Aceasta a povestit cum a născut și cum a fost anul 2020 pentru ea. „Cu Lia am avut cu totul alt traseu. Ultimele luni de sarcină le-am petrecut acasă, în lockdown.Iar în ziua nașterii, m-au adus băieții la maternitate la cinci jumătate dimineața, ne-am despărțit cu multe îmbrățișări, plângând, și apoi am intrat în cortul de triaj, cu geanta de maternitate pe un umăr și cu celulele stem în brațe, spunându-i medicului: Am venit să nasc. Singură„, a povestit vedeta. În urmă cu 6 ani, Dana l-a adus pe lume pe Vlad, primul său copil.Alături de ea a fost ți soțul ei, Vlad care a ținut-o de mână pe tot parcursul evenimentului special.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: