Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune, de fapt, rugăciunea 13 cuvinte și la ce te ajută aceasta

Ce spune, de fapt, rugăciunea 13 cuvinte și la ce te ajută aceasta

Rugaciune în 13 cuvinte

Părintele Cleopa ne învață o rugăciune în 13 cuvinte, despre care se spune că aduce mari minuni în viața celui care o rostește. Iată ce cuvinte trebuie să spui zilnic, dacă vrei să îți meagră totul bine!

Ce binefaceri are rugăciunea în 13 cuvinte a părintelui Cleopa

Rugăciunile sunt extrem de importante când vine vorba de credință, iar cu cât sunt rostite mai des sau mai cu ardoare, cu atât sunt șanse ca ele să se îndeplinească.

Rugăciunea în 13 cuvinte a părintelui Cleopa este adresată îngerului păzitor pe care fiecare dintre noi l-a primit la naștere, iar atunci când o rostim zilnic, multe fapte bune se vor petrece în viața noastră.

Iată ce trebuie să rostim, potrivit părintelui Cleopa:

“Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pătimașului meu suflet și al vieții mele celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca să-mi stăpânească cu silnicie acest trup muritor.

Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea mântuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ticălos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale. Amin”.

Părintele Cleopa s-a născăut sub numele de Constantin Ilie și a primit numele „Cleopa” după ce a devenit călugăr. În 1949 a fost numit stareț al Mănăstirii Slatina Suceava, unde a înființat o obște de 80 de persoane. În 1964 s-a retras la Mănăstirea Sihăstria, unde și-a petrecut ultimii 34 de ani din viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: