Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune fiica lui Vadim Tudor, la șapte ani de la moartea acestuia. Declarații neașteptate: „Dacă ar fi trăit acum…”

Ce spune fiica lui Vadim Tudor, la șapte ani de la moartea acestuia. Declarații neașteptate: „Dacă ar fi trăit acum…”

GALERIE FOTO (2)

S-au împlinit șapte ani, pe data de 10 septembrie, de când Vadim Tudor nu mai este printre noi. Lidia Vadim, fiica acestuia, a făcut declarații neașteptate despre tatăl ei. Ce a putut spune a emoționat foarte multă lume.

Lidia Vadim, declarații la șapte ani de la moartea tatălui ei

Pe data de 10 septembrie a avut loc parastasul de șapte ani al regretatului Vadim Tudor, unde au luat parte familia şi prietenii apropiaţi. Aceștia au participat la o ceremonie restrânsă, în memoria politicianului. Lidia Vadim a făcut declarații atunci, pentru antena3.ro, despre tatăl său, mărturisind că noii naționaliști nu se ridică la nivelul tatălui său. Aceasta a ținut să precizeze că „sunt foarte mulți cei care îi dau dreptate tatălui meu (Vadim Tudor), dar cu siguranță dacă el ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun’, făc#nd referire la situația politică și socială actuală.”

Uite că vorbele nebunului Vadim s-au adeverit și i-a avertizat pe români de atâtea ori că vom traversa această perioadă și că toate aceste greutăți ne vor ajunge, încât am ajuns acum în 2022 fără el, singuri la mâna lor, cum ar veni, fără nimeni să ne ajute, fără nimeni să ne mai avertizeze, fără nimeni să ne ia apărarea și cu siguranță ar fi tunat și ar fi fulgerat în continuare”, a spus Lidia Vadim, conform sursei citate.

Lidia Vadim, despre moștenirea pe care politicianul le-a lăsat-o

Fiica lui Vadim Tusor a dezvăluit și care este cea mai de preț moștenire pe care politicianul le-a lăsat-o. „Cred că cea mai prețioasă moștenire pe care ne-a lăsat-o sunt valorile lui. Și cu astea defilăm, cum s-ar spune, cu valorile și cu principiile pe care el ni le-a lăsat. Pe lângă opera lui culturală, pe lângă toate cărțile pe care le-a scris, pe lângă revista România Mare, care este în ziua de astăzi o armă extrem de puternică.

(…) Am satisfacția că duc în continuare mai departe revista România Mare, că în continuare, este citită, că în continuare, pe lângă acest nucleu de susținători ai tatălui meu, ni se alătură oameni tineri, ceea ce este o mare satisfacție pentru mine”, a mai declarat Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: