Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana

Ce spune fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe Adriana

GALERIE FOTO (2) olandezul

Olandezul bănuit că a ucis o fetiță de 11 ani în Dâmbovița a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală.

Aceste dezvăluiri au fost făcute chiar de fosta logodnică a individului. Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul. A adăugat însă că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

Ce au găsit autoritățile în apartamentul închiriat de suspectul olandez

„Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, a explicat fosta logodnică.

Femeia, care a dorit să-și păstreze anonimatul, l-a descris pe olandez drept fermecător şi inteligent.

Olandezul pedofil s-a sinucis

Autoritățile din Olanda au confirmat luni, într-un comunicat, că olandezul suspectat că a ucis fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, judeţul Dâmboviţa, s-a sinucis.

Suspectul se numea Joop Visscher. El a intrat intenţionat cu maşina într-un TIR pe o şosea din Olanda, au transmis autorităţile locale.

Poliția olandeză a crezut inițial că este vorba despre un accident, ulterior aflând că de fapt a fost un act de sinucidere. Impactul a fost atât de puternic încât, autocamionul s-a răsturnat. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Bărbatul avea 47 de ani și lucra la o companie din domeniul IT, potrivit presei din Olanda, citată de Mediafax.

Visscher călătorea des în România. El a venit în ţară miercuri şi a plecat sâmbătă.

Ambasada Olandei la Bucureşti a transmis, luni, pe Facebook, că autorităţile olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, cu privire la cazul uciderii fetei din Dâmboviţa, caz în care principalul suspect este un cetăţean olandez.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: