Redactia.ro
Home » Breaking News » Crima din Dâmbovița! Olandezul suspectat că a omorât fetița de 11 ani s-a sinucis!

Crima din Dâmbovița! Olandezul suspectat că a omorât fetița de 11 ani s-a sinucis!

GALERIE FOTO (3) olandezul

Crima din Dâmbovița. Olandezul suspectat că ar fi omorât fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții găsită moartă, s-a sinucis!

Crima din Dâmbovița! Olandezul suspectat de moartea fetiței de 11 ani s-a sinucis

Potrivit unor surse din poliție, a declarat pentru Mediafax că olandezul suspectat de moartea fetiței din Dâmbovița, s-a sinucis! Conform autorităților, olandezul ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe o șosea din zona Escharen, Olanda. Poliția olandeză a crezut inițial că este vorba despre un accident, ulterior aflând că de fapt a fost un act de sinucidere. Impactul a fost atât de puternic încât, autocamionul s-a răsturnat. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Ambasada Olandei la Bucureşti a transmis, luni, pe Facebook, că autorităţile olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, cu privire la cazul uciderii fetei din Dâmboviţa, caz în care principalul suspect este un cetăţean olandez.

Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, Ambasada Olandei la Bucureşti.

Citeste si:Începe campania de vaccinare antigripală gratuită

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: