Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica: „Suntem triști…”

Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica: „Suntem triști…”

GALERIE FOTO (3) Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica

Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica. În urmă cu câteva zile s-a zvonit că Ioniță și Viorica de la Clejani divorțează, iar artistul a făcut primele declarații despre acest lucru. Tatăl Margheritei și a lui Fulgy a negat acest lucru, menționând că trec printr-o perioadă mai dificilă, dar nu se pune problema unui divorț.

Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica: „Suntem triști…”

Ce spune Ioniță de la Clejani despre divorțul de Viorica. La doua săptămâni după ce s-a vehiculat că Ioniță și Viorica de la Clejani divorțează, artistul a oferit primele declarații. Conform acestuia, au existat câteva tensiuni între ei doi, având în vedere perioada dificilă prin care au trecut cu fiul lor, dar nu s-a pus problema unui divorț. De asemenea, Ioniță de la Clejani a declarat că și pandemia de coronavirus l-a afectat foarte tare, și le era greu să trăiască atunci când nu aveau concerte.

După ce Viorica a mers la botezul fiicei lui Augustin Viziru, fără soțul ei, oamenii s-au întrebat dacă nu cumva există probleme între ei. „Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru Impact.ro.

Din fericire, odată cu relaxarea măsurilor în contexul pandemiei de coronavirus, Ioniță și Viorica de la Clejani au revenit la viața de dinainte. Cei doi au concerte toată vara. „Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani.

Ionita si Viorica de la Clejani

Fulgy, probleme cu legea

După ce s-a întors de la clinica de dezintoxicare, Fulgy a revenit în mediul online, ținând legătura cu fanii săi. Ulterior, situația a luat o întorsătură neașteptată după ce tânărul de 23 de ani a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Viorica și Ioniță au mers imediat la poliție după ce au aflat că fiul lor are probleme. După ce i-a fost suspendat permisul de conducere și s-a ales cu dosar penal, Fulgy a continuat să facă dezvăluiri incendiare pe rețelele de socializare. Acesta i-a acuzat pe Antonia și Alex Velea că se droghează și că în studioul artistului ar fi consumat și el droguri în seara în care a fost prins de poliție.

Familia de la Clejani

Pentru a rezolva situația, Ioniță l-a dus la un centru de specialitate pe Fulgy, iar în urmă cu trei zile a fost externat. Tânărul neagă că ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare, susținând că a dispărut pentru o perioadă pentru că așa a vrut el. „În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă asta, pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni”, a declarat Fulgy la „Xtra Night Show”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: