Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! ”Este ca a doua mamă pentru mine”

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! ”Este ca a doua mamă pentru mine”

GALERIE FOTO (2) Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! ”Este ca a doua mamă pentru mine”

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! Tânărul o consideră pe impresară a doua lui mamă și îi este recunoscător pentru toate lucrurile frumoase din viața lui.

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! ”Este ca a doua mamă pentru mine”

Anamaria Prodan a confirmat divorțul de Laurențiu Reghecampf în urmă cu câteva zile. Învitată în cadrul unei emisiuni TV, impresara a vorbit și despre Luca, primul copil al antrenorului. Vedeta a declarat că a avut grijă de fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf și l-a considerat copilul ei încă de la început, fără să facă diferențe între ei.

Acum, Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, a vorbit și el despre Anamaria Prodan. Tânărul o consideră pe impresară a doua lui mamă și îi este recunoscător pentru toate lucrurile frumoase din viața lui.

Luca Reghecampf a intrat în familia lor în urmă cu câțiva ani pentru că, până atunci tânărul a locuit cu mama sa, Mariana Pfeiffer, în Germania. Impresara a spus că i-a cumpărat o mașină scumpă lui Luca și că l-a tratat mereu ca fiul ei.

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan! ”Este ca a doua mamă pentru mine”

”Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan.

Când s-a produs ruptura între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Cuplul trece printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului. Despărțirea celor doi i-a luat prin surprindere pe apropiații cuplului, având în vedere că ani la rând au fost o familie unită. Recent, fina celor doi, Ramona Lăzuran a vorbit despre despărțirea dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Divorțată la rândul ei, vedeta s-a declarat șocată de cele întâmplate, dând de înțeles că problemele între Ana și Reghe ar fi apărut în urmă cu mai mult timp.

Ramona nu poate concepe faptul că nașii săi au decis să se despartă după 15 ani de căsătorie. ”Eu am fost printre primele persoane șocate de această veste și acum refuz să cred. Am tot crezut într-o schimbare și într-o revenire. Este dureros ce se întâmplă, sunt femeie și știu ce am simțit. Ei sunt la un alt nivel și vorbim despre altceva, vorbim despre lucruri mult mai mari”, a declarat Ramona Lăzuran la Antena Stars.

Ramona consideră că atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf trec printr-o perioadă dificilă. Cu toate astea, blondina este sigură că impresara este o femeie extrem de puternică și va trece cu bine peste această perioadă grea. De asemenea, Ramona Lăzuran îi transmite nașului său să fie fericit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: