Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători: „Ar încălca drepturile omului”

Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători: „Ar încălca drepturile omului”

Monica Tatoiu in costum de baie

Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători. Monica Tatoiu s-a autoizolat încă de la începutul pandemiei de coronavirus în insula Curacao. Da, ați citit corect! De atunci și până astăzi, femeia de afaceri a stat la soare, departe de pandemia care a schimbat total lumea. Cu toate astea, Monica Tatoiu a fost invitată la diferite posturi TV, unde a vorbit despre vaccinul anti-COVID19. Ce părere are aceasta?

Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători: „Ar încălca drepturile omului”

Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători. Deși pandemia de coronavirus a luat cu asalt întreaga lume, Monica Tatoiu a decis să se refugieze într-un loc unde nu va simți prezența acestui virus. Femeia de afaceri s-a autoizolat în insula Curacao, unde a stat de la începutul pandemiei până în prezent. Monica Tatoiu a stat la soare, departe de toată nebunia creată de virusul ucigaș. Cu toate astea, vedeta a fost invitată telefonic în cadrul mai multor emisiuni din România, unde a vorbit despre vaccinarea împotriva coronavirusului. Ce spune Monica Tatoiu despre obligația de a face vaccinul anti-COVID pentru a putea călători

Controversele din jurul vaccinului Pfizer i-au determinat pe mulți să reacționeze dur la adrsa autorităților. Recent, Monica Tatoiu a reacționat destul de dur la adresa miniștrilor din actuala guvernare. Întrebată dacă se va vaccina împotriva coronavirusului, Monica Tatoiu a dat un răspuns de-a dreptul șocant. ”Momentan, se vaccinează doar miniștrii imberbi și huidume cu bicepși, care sunt „esențiali”. Cei cu adevărat în nevoie nu au nicio șansă la vaccinare, chiar dacă ar plăti în avans…Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro și anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administrația centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară și poimâine obligatorie.”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce părere are Monica Tatoiu despre pașaportul COVID19

Din noiembrie 2020 s-a pus problema, odată cu apariția vaccinului, de implementarea unui pașaport COVID19 pentru cei care își doresc să călătorească în alte țări. Premierul grec a fost cel care a venit cu ideea, cu scopul de a ajuta industria HoReCa din Grecia, și nu numai. Așadar, situația acestui pașaport se discută și la acest început de an, în cadrul Comisiei Europene, dar și în cadrul Partlamentului European. Astfel, conflictele create în jurul acestei idei, au adus în discuție termenul de discriminare.

Multe voci din România, inclusiv Monica Tatoiu s-au declarat împotriva acestui proiect. ”Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiționeze deplasările în țările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condițiile în care vaccinul nu este accesibil și gratis pentru toată lumea. Criza economică va fi lungă și cu impact devastator asupra categoriilor defavorizate.Cei săraci vor deveni mai săraci. Cei bogați mai puțini vor deveni și mai bogați. Se vor accentua conflictele. Vor apărea noi zone de război. Din punct de vedere economic, 2021 va fi un an de respiro. 2022 va fi momentul dureros al adevărului!”, a mai declarat Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: