Redactia.ro
Home » Știri » Monica Tatoiu amenință partidul AUR! ”Sunt mai ceva ca niște căpușe”

Monica Tatoiu amenință partidul AUR! ”Sunt mai ceva ca niște căpușe”

GALERIE FOTO (2) Monica Tatoiu amenință partidul AUR

Monica Tatoiu amenință partidul AUR cu tribunalul! Aceasta este revoltată pentru că a primit un mesaj pe telefon de la noua formațiune politică.

Monica Tatoiu amenință partidul AUR

Monica Tatoiu este absolut revoltată de situația în care se află. Aceasta a primit un mesaj de la surpriza alegerilor parlamentare din acest an, partidul AUR. În mesaj se specifică faptul că vedeta ar fi făcut o cerere de adeziune la această formațiune politică.

Mai mult, Monica Tatoiu amenință partidul AUR cu tribunalul fiind supărată din cauza faptului că datele sale au ajung în baza acestui partid. De asemenea, aceasta a publicat și mesajul primit și a precizat că este cu ochii pe oamenii din acest partid.

”Nu am făcut nici o cerere de adeziune. Și uite ce am primit. Ăștia sunt mai ceva ca căpușele. Or fi cumpărat din donații niște baze de date. Doar că pe mine m-au enervat. Și mie îmi plac confruntările în tribunale. De acum încolo cu binoclul pe oamenii lor care sunt în față”, este mesajul Monicăi Tatoiu.

Monica Tatoiu amenință partidul AUR

Monica Tatoiu susține că va trimite în Justiție platforma de unde a fost trimis mesajul, pe legea privind protecția informațiilor, potrivit wowbiz.ro.

Ce este Alianța pentru Unirea Românilor

Alianța pentru Unirea Românilor – AUR este un partid înființat în septembrie 2019 de către George Simion, un activist care a candidat tot anul trecut ca independent la Europarlamentare, dar nu a reușit să obțină suficiente voturi.

Partidul AUR, care promovează unirea Basarabiei cu România, ar putea fi marea surpriză a alegerilor parlamentare din 2020, obținând, conform rezultatelor exit-poll CURS Avangarde, mai multe voturi decât partide consacrate precum Pro România și PMP. AUR se consideră un partid conservator, patriot, naționalist și unionist. Programul său politic se axează pe ”familie, patrie, credință și libertate”.

Membrii sau simpatizanții Alianței pentru Unirea Românilor s-au remarcat, în special în ultima perioadă, printr-o prezență extrem de vocală în social media. Cel mai recent exemplu l-a reprezentat scandalul din jurul pelerinajului la peștera Sf. Andrei și a sfidării autorităților de către IPS Teodosie, când avocata sa, Diana Șoșoacă Ivanovici, aflată pe primul loc la Senat pe listele AUR de la Iași, a declarat că „și dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei. Doamne ajută!”. Acum, se pare că Monica Tatoiu amenință Partidul AUR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: