Redactia.ro
Home » Monden » Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Fanii au fost șocați

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Fanii au fost șocați

GALERIE FOTO (2) Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Fanii au fost șocați

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Celebra femeie de afaceri a făcut un anunț uimitor pe rețelele de socializare. 

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țară. Până la vârsta de 64 de ani, aceasta a reușit să bifeze o mulțime de reușite și să aibă o viață de vis, la care mulți râvnesc, atât din punct de vedere profesional, cât și sentimental.

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Monica Tatoiu se bucură de o căsnicie perfectă, pe care mulți și-o doresc. De-a lungul timpului, vedeta și partenerul ei de viață au demonstrat că sunt mereu acolo unul pentru celălalt, susținându-se și la bine, cât și la rău, scrie spynews.ro.

Recent, Monica Tatoiu le-a făcut fanilor o surpriză plăcută, împărtășindu-le un moment important din viața ei. Mai exact, vedeta le-a arătat admiratorilor o fotografie de colecție alături de soțul ei, realizată în urmă cu nouă ani, când aceștia se aflau în vacanță. Așa cum se poate observa în imagine, cei doi erau la fel de îndrăgostiți, ținându-se în brațe.

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Fanii au fost șocați

Mai mult, vedeta i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste partenerului său, spunând că au mai bine de 38 de ani de căsnicie.

”Au trecut 9 ani de la poza. Sunt 38 de ani de cand pe partie am intalnit un prieten pentru o viata. Pentru ca fara prietenie o casnicie nu dureaza. Cu un camarad alaturi lupti in transee, cladesti adaposturi, spate in spate te feresti de atacuri, plangi pe umarul lui atunci cand esti daramat de suparari. O casnicie este ca o scufundare in adancuri. Nu este legal sa o faci fara un partener.Care iti da aer atunci cand s-a terminat butelia”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

Gestul făcut de Monica Tatoiu, după aproape 40 de ani de căsnicie! Aceasta a mărturisit că ea și soțul ei se bazează de fiecare dată unul pe celălalt și că partenerul ei este un adevărat „coechipier la scufundări în viață”. 

”Trebuie sa te bazezi pe el si el pe tine. Chiar daca cateodata fuge dupa o broasca testoasa si tu dupa un peste colorat. Important este sa iti gasesti coechipierul care intelege importanta sigurantei in echipa. Pana il gasesti mai ramai fara aer. La tinerete se poate. Va urez tinerilor mei prieteni succes la gasit coechipierul la scufundari in viata”, a mai scris afacerista.

Monicăi Tatoiu și soțul ei au un fiu

Toată lumea o cunoaște, apare la televizor de ani buni de zile unde vorbește în calitate de fost profesor, fost om de afaceri sau actual pensionar. Abordează și subiecte politice, economice, sociale, dar cu toate acestea, Monica Tatoiu și-a ținut departe de ochii presei viața privată.

Recent însă, Monica Tatoiu a dezvăluit noi detalii despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Cunoscuta femeie de afaceri a povestit chiar un moment foarte important din viața ei. Pensionara de lux a povestit cum a venit pe lume fiul ei, dar și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat micuțul.

”29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Și s-a făcut bine. Și este master diver. E adult acum. Cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a mărturisit Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: