Redactia.ro
Home » Monden » Ce spune Shift despre muzica lăutărească: „Energia mea nu vibrează cu treaba aia…”

Ce spune Shift despre muzica lăutărească: „Energia mea nu vibrează cu treaba aia…”

Shift, cel care poartă în buletin numele de Gabriel Istrate, are o carieră de succes și este întotdeauna în topurile muzicale . Acesta a făcut o serie de declarații, iar una dintre ele vizează muzica de petrecere. Iată ce a spus artistul despre acest gen muzical!

Shift mărturisește că nu are voce pentru muzica lăutărească

Shift a povestit că a încercat în copilărie să cânte muzică lăutărească, însă explică că vocea lui nu se mulează bine pe acest stil muzical:

Nu consider că am vocea pentru asta. Energia mea nu vibrează cu treaba aia. Nu mă văd făcând asta. N-am voce de lăutar orice aș face. Nu pot să spun că am încercat serios. Da, m-am jucat, așa, prin casă, cum ne jucăm toți. Ascultăm manele cu toții, nu pun la mine acasă ziua sau noaptea, dar am prieteni mulți care ascultă”, a povestit Shift pentru Cancan.

„Da, mi-am dori foarte mult să fac muzică și să îmi iasă la un moment dat. N-am avut în cap exact cum o să se rotunjească asta, dar cred că am bifat o parte din visul meu. Mai am de lucru mult, mai am de învățat mult, mai am multă muzică de făcut, dar cred că-s pe drumul care trebuie.

Nu prea știu să fac altceva. Am terminat facultatea de Inginerie Mecanică în Industria Alimentară. Deci sunt inginer mecanic, n-am profesat niciodată, în facultate n-am fost vreun model de urmat ca și învățat, să zic, și atunci nu mă văd nici măcar inginer, nici măcar ce am făcut eu nu pot să mă văd”, a continuat cântărețul pentru aceeași sursă.

Shift: „Artiștii sunt oameni sensibili, eu sunt un om sensibil”

Shift a mai povestit faptul că încă de la începutul carierei sale a existat o tranziție de la cel care a fost, la cel care a ajuns. Acesta se autocaracterizează ca fiind foarte sensibil:

„A durat mulți ani tranziția aia. Nici nu mai știu cum a fost. A fost un drum lung. Viața asta de artist te afectează, cred că destul de des, pentru că artiștii sunt oameni sensibili, eu sunt un om sensibil. Uneori uiți cine ești, uiți ce faci, dar e mișto. Te mai și afectează, îți face și foarte bine, îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem aici. 

Am trecut peste majoritatea momentelor grele din viața mea făcând muzică. Ăsta e tratamentul meu. Mă duc la sudio și mă închid acolo și fac muzică până sunt bine”, a mai spus Shift, în exclusivitate, pentru sursa citată.

 

Sursa foto: Instagram – shiftbby

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: