Redactia.ro
Home » Știri » Ce spune şoferul ucigaş de la 2 Mai despre accidentul în urma căruia au murit 2 tineri. Ce vor părinţii lui să facă (VIDEO)

Ce spune şoferul ucigaş de la 2 Mai despre accidentul în urma căruia au murit 2 tineri. Ce vor părinţii lui să facă (VIDEO)

Tânărul şofer de la 2 Mai care a intrat cu maşina în plin într-un grup de 8 persoane, omorând 2 tineri, regretă accidentul. Sau, cel puţin, aşa susţine avocata lui.

Aceasta zice că băiatul e în stare de șoc și regretă „profund”. Ea susține că tânărul nu e consumator de droguri și că cineva i-a dat stupefiantele la o petrecere.

Şoferul criminal, supus Legii Anastasia

Vlad Pascu, autorului cumplitului accident de circulație din localitatea constănțeană 2 Mai, soldat cu doi morți și doi răniți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit legii Anastasia, instanța a fost obligată să ia această decizie, în condițiile în care actul normativ prevede arestarea preventivă în cazul accidentelor de circulație soldate cu victime, atunci când șoferul a fost depistat băut sau sub influența drogurilor.

„Atitudinea lui e una de regret profund. E în stare de șoc. Plânge și îi pare rău, bineînțeles. Părinții încearcă să ia legătura cu familiile victimelor, pentru a le ajuta.

Am înțeles că sunt două persoane vătămate la spital și urmează să ia legătura cu aceștia pentru a-i ajuta în vederea ușurării situației”, a spus avocata şoferului.

A recunoscut că a consumat droguri

Tânărul a recunoscut că a consumat droguri, a spus avocata, care susține că acest lucru s-a întâmplat pentru prima dată și că cineva i-ar fi dat drogurile la o petrecere din Vama Veche.

Întrebată dacă tânărul a realizat ce a făcut, având în vedere că inițial a spus că nu și-a dat seama că a comis un accident, avocata a răspuns:

„A realizat, îi pare rău. Nu este tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online. Nu este fiu de beizadea, așa cum s-a vehiculat, părinții nu sunt oameni cu bani care nu au ce face cu ei și îi dau copilului să-și cumpere droguri”.

Ce vor părinţii şoferului să facă

Părinții lui Vlad Pascu încearcă acum să ia legătura familiile tinerilor decedați și ale celorlalte victime din spital.

„A realizat că ce a făcut a fost o greșeală și îi pare foarte rău, iar acum urmează să suporte consecințele. Părinții lui sunt distruși. Ce poți să mai spui ca părinte într-o astfel de situație? Mașina pe care a condus-o în Vama Veche este a tatălui său.

Băiatul nu are nimic pe numele lui. Abia a terminat liceul și se pregătea să intre la facultate. El va suporta acum rigorile legii. Să nu credeți că este ușor să ai pe conștiință doi copii morți.

Din partea părinților există deschiderea de a-i ajuta pe tinerii care sunt în spital și, bineînțeles, de a lua legătura și cu familiile celorlalte victime”, mai spune avocata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: