Redactia.ro
Home » Știri » Ce studii are Eugen Teodorovici și ce locuri de muncă a avut în trecut

Ce studii are Eugen Teodorovici și ce locuri de muncă a avut în trecut

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, fostul Ministru de Finanțe din țara noastră, a dispărut de pe scena politică după ce nu a mai găsit niciun loc în Parlament. Acum, acesta lucrează la Curtea de Conturi. Iată ce locuri de muncă a avut Eugen Teodorovici în trecut și ce studii a terminat.

Ce studii are Eugen Teodorovici. La ce facultate a fost

Eugen Teodorovici a terminat liceul Spiru Haret din București în anul 1990. Peste trei ani, el a dat concursul la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Comerț și a studiat acolo timp de patru ani. Ulterior, fostul ministru a urmat și un masterat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative – Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană.

Eugen Teodorovici a terminat liceul Spiru Haret din București în anul 1990. Peste trei ani el a dat la Academia de Studii Economice din București la Facultatea de comerț și a studiat acolo timp de patru ani. Ulterior el a urmat și un masterat la școala Națională de Studii politice și Administrative.

Ce joburi a mai avut Eugen Teodorovici

După terminarea facultății, primul job pe care l-a avut Eugen Teodorovici a fost de referent între 1991 și 1997 la Ministerul Transporturilor. Apoi, din 1997 și până în 1999 era ocupat funcția de expert în același minister. El a mai fost câteva luni expert la departamentul de integrare europeană și director în cadrul aceluiași departament, până în decembrie 1999.

Din anul 2000, Eugen Teodorovici, a fost director la Ministerul Afacerilor Externe, iar apoi a plecat pentru a fi director la Ministerul integrării europene la Direcția de coordonare a unor programe până în 2004. Din 2004 până în 2005 a fost director general la Ministerul Economiei și finanțelor la autoritatea de Meteș ment pentru fondul de coeziune. Între 2005 și 2007 era fost director general autoritatea de Management pentru infrastructură.

Din 2007 până în 2009, el a fost secretar de stat la Ministerul Economiei și finanțelor. Apoi a fost director general la autoritatea de mangement la Ministerul finanțelor publice. Din 2009 până în 2012 a fost director la autoritatea de audit de la Curtea de Conturi. Până în 2012 a fost consilier de stat al primului ministru. Din 2012 până în 2015 a fost ministrul fondurilor europene. Timp de câteva luni, în 2015 a fost ministru de finanțe. Apoi, el a revenit în această funcție până în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: