Redactia.ro
Home » Știri » CV-ul lui Eugen Teodorovici. Ce studii are politicianul și ce scrie în declarația sa de avere

CV-ul lui Eugen Teodorovici. Ce studii are politicianul și ce scrie în declarația sa de avere

Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, fostul ministru de finanțe din țara noastră, nu a mai obținut un loc în Parlament, iar acum se ocupă cu totul altceva. Iată ce face acum fostul ministru, dar și ce studii și avere are.

Ce studii are Eugen Teodorovici. Ce cursuri a urmat

Eugen Teodorovici a studiat la liceul Spiru Haret din București, unde a reușit să ia și examenul de Bacalaureat, în 1990. A luat o pauză de trei ani și apoi, în anul 1993, el a dat la facultate, mai precis la Academia de Studii Economice – Facultatea de Comerț, București, unde a studiat timp de patru ani.

Abia peste șapte ani el a decis să urmeze și un masterat și a studiat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative – Departamentul pentru Relații Internaționale și Integrare Europeană, București, timp de doi ani.

Ce avere are Eugen Teodorovici

Dar ce avere are, de fapt, fostul ministru de finanțe? Potrivit declaraţiei sale de avere, Eugen Teodorovici este un om ce se poate considera bogat, însă s-ar părea că are datorii foarte mari. Astfel, Eugen Teodorovici deține nu mai puțin de patru terenuri, toate intravilane, alături de soția sa. Toate acestea se află în București și cel mai mare dintre ele are o suprafață de 1035 de mp.

Eugen Teodorovici are și două apartamente și două case, toate în Capitală. Unul dintre acestea este primit moștenire, iar celelalte au fost cumpărate alături de soția sa. În declarația de avere din 2019, Eugen Teodorovici nu deține un autoturism propriu, dar nici bijuterii scumpe.

Eugen Teodorovici are și două fonduri de investiții, unul fiind neactualizat, iar celălalt fiind în valoare de 28.000 de lei sold/ valoare zi, deschis în 2018.

Eugen Teodorovici are și acțiuni sau părți sociale: la Eximbank şi la Romteam Business. La primul numărul de titluri este de 6.000 iar la a doua cota de participare este de 60%.

Eugen Teodorovici are mai multe credite: două la BCR, în valoare aproximativă de 550.000 de euro, unul la Credit Europe de 120.000 de euro și un contract de împrumut de 75.000 de lei.

Cu ce se ocupă Eugen Teodorovici după ce nu mai e ministru

Eugen Teodorovici este acum angajat la Curtea de Conturi.

„Funcția de auditor pe care o ocup în prezent am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis … și altora. Ceva normal, firesc și legal”, a scris Teodorovici, într-un mesaj publicat pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: