Redactia.ro
Home » Știri » Eugen Teodorovici îl susține deschis pe Selly: „În sfârșit, un reprezentant al tinerei generații are curaj”

Eugen Teodorovici îl susține deschis pe Selly: „În sfârșit, un reprezentant al tinerei generații are curaj”

Eugen Teodorovici

Social-democratul Eugen Teodorovici a făcut un demers curajos, susținând un tânăr vlogger și ideile sale, în condițiile în care, mare parte din electorat nu este de acord cu aceste idei revoluționare.

Vloggerul Selly vrea o reformă a învățământului românesc, care a rămas cu aceleaşi materii şi programe ce pregătesc elevii pentru un alt secol, nefiind util nevoilor actuale, unde tehnologia informaţiei a schimbat multe din meseriile trecutului.

Este vorba despre aceeași reformă pe care a propus-o și fostul ministru al Finanțelor Publice Eugen Teodorovici, potrivit Adevarul. Ca dovadă, ministrul a prezentat o secvență de acum 1 an, când susținea introducerea unei materii de educație economică sau financiară, pentru a pregăti copiii, chiar din cursul primar, pentru viața care îi așteaptă în societatea actuală.

„Sunt optimist. De-a dreptul încântat‼️ Sunt încântat că, în sfârșit, un reprezentant al tinerei generații a găsit forma de exprimare potrivită pentru ideile lor și are curajul și determinarea să le exprime și să le susțină!

Și sunt optimist că, într-un context mai larg, al unei discuții despre reforma învățământului văzută prin ochii unui tânăr vlogger foarte cunoscut și apreciat, aud vorbindu-se despre nevoia educației economice în școală”, a scris Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Crede că Selly înțelege mult mai bine nevoile învățământului

Aceeași idee o susține și vloggerul Selly și a prezentat-o luni seară într-o emisiune la Antena 3. „E clar că Selly, despre care am auzit pentru prima dată de la fiul meu, înțelege mult mai bine decât oricare ministru al educației ceea ce eu am susținut și solicitat mereu: nevoia de a ne adapta la realitatea lumii în care trăim, prin creșterea nivelului de educație economico-financiară, începând cu cei mai tineri”, scrie fostul ministru al Finanțelor.

Eugen Teodorovici susține ferm: „E nevoie de pragmatism în sistemul național de educație. Și da, reforma trebuie făcută … IERI”. „Bravo, Selly‼️ Susțin acest demers”, încheie Teodorovici, mesajul la care a adăugat eticheta „insist pentru educație financiară”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: