Redactia.ro
Home » Homepage » Teodorovici dă în judecată PSD, după scandalul din CEx

Teodorovici dă în judecată PSD, după scandalul din CEx

Teodorovici

Eugen Teodorovici amenință că va da în judecată Partidul Social Democrat după ce a rămas fără funcția din conducerea PSD.

Acesta consideră că noii lideri ai partidului n-au procedat corect, pentru că el a fost ales președinte executiv în cadrul unui Congres și ar fi trebuit să piardă funcția tot la Congres. Pe cale de consecință, Teodorovici acționează PSD în instanță și contestă deciziile politice, potrivit stiripesurse.ro.

Fostul președinte executiv al PSD a spus despre Marcel Ciolacu înainte de ședința CEx că nu i-a făcut nicio ofertă. „M-ar fi jignit, nu se poate vinde un vot pe care l-ai primit, PSD nu e de vânzare”, a declarat Teodorovici.

Atac furibund la adresa lui Fifor

Oficialul a avut o reacție dură și la adresa lui Mihai Fifor după ședința CEx de marți seară, 26 noiembrie, fiind deranjat de faptul că cel din urmă a spus despre el că și-ar fi dat demisia. „Unde e șobolanul ăla?”, întreba fostul președinte executiv al PSD pe holurile partidului.

Mai clar, cei doi se aflau în birouri diferite în momentul în care Mihai Fifor a intrat în direct la o televiziune, unde a spus că Teodorovici și-ar fi dat demisia în ședința CEx. Când a auzit declarația făcută de colegul său, fostul ministru s-a aprins. A ieșit din birou și s-a dus gloț să îl caute pe Fifor. „Unde e? Șobolanul partidului. A zis că eu mi-am dat demisia. Minte!”, spunea Teodorovici pe holurile sediului PSD din Kiseleff, potrivit Digi 24.

Dăncilă a încercat să-l calmeze

Pe holuri era și Viorica Dăncilă, care a încercat să îl calmeze spunându-i: „Haide, Eugen, vino în birou”. Mai apoi, Teodorovici a intrat în birou peste Fifor. Cei doi au avut un schimb de replici, chiar în momentul în care cel din urmă făcea declarații prin telefon la un post de televiziune. Peste toate, Teodorovici susține că nu și-a dat demisia din funcția de președinte executiv, însă și-a pierdut funcția odată cu dizolvarea Biroului Permanent Național, după demisia Vioricăi Dăncilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: