Redactia.ro
Home » Sport » Ce studii are noua șefă de la Astra? Femeia are sute de milioane în cont

Ce studii are noua șefă de la Astra? Femeia are sute de milioane în cont

GALERIE FOTO (2) Ce studii are noua șefă de la Astra? Femeia are sute de milioane în cont

Adina Elena Niculae este noua șefă a clubului Astra Giurgiu, după ce tatăl său, Ioan Niculae, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 

Ce studii are noua șefă de la Astra

Adina Niculae, în vârstă de 31 de ani, a absolvit Facultatea de Management, la ASE, fiind implicată direct în mai multe afaceri ale lui Ioan Niculae. Ea face parte din board-ul de conducere al Interagro, compania care se ocupă de 50.000 de hectare de teren agricol.

Noua șefă de la Astra Girgiu se află într-o relaţie de cinci ani cu Alexandru Hurdugaci Jr, unul dintre oamenii care au promovat flyboard în ţara noastră. Femeia s-a ferit întotdeuna de apariţiile în lumea mondenă şi este pasionată de pilotaj. În acest sens, deţine un elicopter în valoare de 11 milioane de euro.

Ce studii are noua șefă de la Astra? Femeia are sute de milioane în cont

Alături de Ioan Niculae, Adina are mai multe afaceri, printre care o companie de taxi aerian de lux. Dacă în urmă cu şase ani, ea conducea un Ferrari 612 Scaglietti, acum a trecut la Porsche, scrie as.ro.

”A venit patroana și ne-a spus că lucrurile se vor regla. Doamna a venit la hotel, l-a mandatat pe Dani Coman. El se va ocupa de clubul Astra”, a fost declaraţia lui Neagoe, prin care tehnicianul a anunţat prima decizie luată de Adina la Astra.

Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare

Ioan Niculae, fost patron al Astra Giurgiu, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar nu a putut fi încarcerat pentru că nu se afla la domiciliu. Însă, vineri, acesta a ajuns în România. Omul de afaceri a ieşit din aeroport înconjurat de forţele de ordine. El a purtat haina peste braţe, cel mai probabil, pentru a ascunde cătuşele.

„Puşcăriaşule! Plăteşte-ţi angajaţii”, a strigat în mod repetat un bărbat din mulţime, în timp ce afaceristul a fost transportat la locul de detenţie.

Magistraţii Curţii de Apel au decis condamnarea lui Ioan Niculae la cinci ani de închisoare cu executare. În plus, după eliberare, el nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de trei ani. Niculae a fost acuzat de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă. În Dosarul Interagro, statul a fost prejudiciat cu o sumă totală de 11.438.169 lei.

În vârstă de 66 de ani, Niculae a mai fost condamnat în aprilie 2015 la doi ani de închisoare într-un alt dosar, care viza finanţarea campaniei electorale a PSD. A fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Atunci, a fost eliberat după şase luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: